Με ελληνικό «χρώμα» για άλλη μια φορά το Ράλλυ Μόντε Κάρλο!

Ο Νίκος Παυλίδης δίνει για τρίτη φορά το «παρών» στο απαιτητικό Ράλλυ Μόντε Κάρλο

  • -
  • -

Ελληνικό «χρώμα» θα έχει για άλλη μια χρονιά το Ράλλυ Μόντε Κάρλο, μέσω της συμμετοχής του Νίκου Παυλίδη, ο οποίος, με την υποστήριξη της RS200 Motor Oil, θα κάτσει πίσω από το τιμόνι ενός Peugeot 208 R2. Στο δεξί μπάκετ θα βρίσκεται ο πολύπειρος Allan Harryman.

Πρόκειται για την τρίτη συμμετοχή του Νίκου Παυλίδη στο Μόντε Κάρλο, με το ντεμπούτο να χρονολογείται το 2015. Τότε, οδηγώντας ένα Citroen DS3 R3T Max, κατάφερε να αποφύγει τις παγίδες που κρύβει ο αγώνας και ανέβηκε στη ράμπα του τερματισμού εμπρός από το Παλάτι του Μονακό. Ανάλογη επιτυχία γνώρισε και πέρυσι, όταν έπιασε το τιμόνι ενός Peugeot 208 R2 και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην 7η θέση της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής κατηγορίας του. Όσον αφορά τη φετινή πρόκληση που ξετυλίγεται μπροστά του, ο Νίκος Παυλίδης ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στις θετικές του εμφανίσεις.

Επιπλέον παράσημα για τον εκπρόσωπο της χώρας μας στο Μόντε Κάρλο αποτελούν τα τρία «χρυσά μετάλλια» στο Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος (1987, 2013 και 2016). 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Η αγωνιστική δράση ξεκινάει το πρωί της Πέμπτης με τη διεξαγωγή του shakedown, ενώ το κυρίως πιάτο περιλαμβάνει δύο νυχτερινές ειδικές διαδρομές το βράδυ της ίδιας ημέρας. Μετά από 3 γεμάτες αγωνιστικές ημέρες και συνολικά 16 διαδρομές, τα πληρώματα θα τερματίσουν το μεσημέρι της Κυριακής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...