Αντιδράσεις από το Μπαχρέιν (Bore-rain)

  • -
  • -

Ο ανιαρός αγώνας του Μπαχρέιν απέκτησε προσωνύμιο. Από Bahrain έγινε Bore-rain! Βαρέθηκαν μέχρι και οι αγωνοδίκες! Κάποιοι, όπως ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Stefano Domenicali, είπαν να περιμένουμε λίγο να δούμε αντιδράσεις. Κάποιοι άλλοι, συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή της McLaren, Martin Whitmarsh, είπαν ότι πρέπει να πάρουμε μέτρα εδώ και τώρα.

 

Πέρα από την εμφάνιση-βάλσαμο για την Ferrari, η οποία πέρσι είχε πετάξει όλη την χρονιά στον κάλαθο των αχρήστων, ρίχνοντας όλες τις δυνάμεις της στο 2010, το άλλο θέμα ήταν η αξιοπιστία της Red Bull Racing. Τελικά δεν ήταν ούτε σπασμένη εξάτμιση, ούτε πρόβλημα καθαρά στον κινητήρα. Υπήρχε πρόβλημα σε ένα μπουζί και το μονοθέσιο πήγαινε με τους 7 από τους 8 κυλίνδρους. Τα φώτα πέρα από κει είχαν πέσει όπως ήταν λογικό στην μεγάλη επιστροφή του Schumacher, ο οποίος … βαρέθηκε και αυτός από τον αγώνα. Μπορεί να μην δώσαμε ιδιαίτερο βάρος στην εμφάνιση του Γερμανού πρωταθλητή, αλλά οι Ιταλοί περίμεναν αυτή την εμφάνισή του πώς και πώς. Τα ειρωνικά σχόλια στον Ιταλικό Τύπο πήγαιναν και ερχόντουσαν. «Τον Schumacher δεν τον είδε κανένας», έγραφε η Gazzetta dello Sport, ενώ η Corriere della Serra ανέφερε για ένα «μοναχικό απόγευμα του Schumacher».

 

Εν αντιθέσει με τον Schumacher τόσο στην Ιταλία όσο και στην Ισπανία υπάρχει εκτενέστατη αναφορά για την νέα εποχή που ανατέλλει στο Maranello με τον Fernando Alonso στα κόκκινα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...