Ogier και Evans στην M-Sport το 2018

O 5 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν

  • -
  • -

Η M-Sport ανακοίνωσε ότι οι Sébastien Ogier και Elfyn Evans, μαζί με τους συνοδηγούς τους Julien Ingrassia και Daniel Barritt, θα τρέξουν με τα χρώματα της ομάδας από την Cumbria της βορειοδυτικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι FIA WRC.

Έχοντας τον πέντε φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην ομάδα της αλλά και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ράλι σήμερα, η M-Sport θα υπερασπιστεί τους τίτλους της σε μία χρονιά που αναμένεται εξίσου συναρπαστική και γεμάτη από σκληρές μάχες.

Δεδομένου ότι και τα δύο πληρώματα έχουν πλέον μεγάλη εμπειρία στο τιμόνι του Ford Fiesta WRC με τον EcoBoost κινητήρα της Ford, η εξέλιξη του αυτοκινήτου θα συνεχιστεί με ταχείς ρυθμούς, ενώ οι Ogier και Evans είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν περισσότερα βάθρα, νίκες και πρωταθλήματα τον επόμενο χρόνο.

Ο Sebastien Ogier δήλωσε:

«Είναι θαυμάσιο που επιτέλους μπορούμε να ανακοινώσουμε τα σχέδιά μας για το 2018. Όσα πετύχαμε μαζί είναι κάτι το εκπληκτικό και θέλουμε όλο αυτό να συνεχιστεί – να συνεχίσουμε το φανταστικό ταξίδι και να υπερασπιστούμε όλα όσα πετύχαμε μαζί.

Η φετινή χρονιά ήταν συναρπαστική και είχε τον πιο σκληρό ανταγωνισμό εδώ και χρόνια. Σαν οδηγός, θέλω οπωσδήποτε να συμμετέχω σ’ αυτό. Αυτό το άθλημα μου προσφέρει ακόμη πολλές συγκινήσεις και η συγκεκριμένη ομάδα έχει πολύ πάθος. Αυτό ακριβώς με έκανε να πάρω αυτήν την απόφαση και θα δουλέψουμε σκληρά για να κυνηγήσουμε περισσότερες επιτυχίες μαζί του χρόνου».

 

Ο Elfyn Evans δήλωσε:

«Μετά από μία φανταστική χρονιά για όλη την ομάδα, είναι σημαντικό το ότι θα είμαστε και πάλι μαζί τον επόμενο χρόνο. Αφού κατακτήσαμε την πρώτη μας νίκη φέτος, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το επόμενο βήμα και πιστεύω ότι θα έχουμε μία συναρπαστική χρονιά μπροστά μας.

Ειλικρινά δεν βλέπω την ώρα να καθίσω πίσω από το τιμόνι και να ξεκινήσει το Ράλι Μόντε Κάρλο. Θα δουλέψουμε σκληρά στις διακοπές των Χριστουγέννων ώστε να είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι και ο στόχος μας θα είναι να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες της φετινής χρονιάς».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...