H dream team της Peugeot έτοιμη για το Ράλι Ντακάρ

Οι ίδιοι θρυλικοί οδηγοί, νέο αγωνιστικό θηρίο για τη γαλλική ομάδα

  • -
  • -

Ο στόχος είναι απλός: να συνεχίσει να γράφει ιστορία στο δυσκολότερο off road αγώνα πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Η Peugeot Sport έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της ενόψει του Ράλι Ντακάρ του 2018 (6-20 Ιανουαρίου) και απομένουν οι τελευταίες ρυθμίσεις πριν την εκκίνηση στη Λίμα του Περού.

Τα τέσσερα εργοστασιακά πληρώματα αποτελούν οι Stephane Peterhansel/Jean Paul Cottret, Sebastien Loeb/Daniel Elena, Carlos Sainz/Lucas Cruz και Cyril Despres/David Castera. Φέτος θα έχουν στη διάθεσή τους ένα νέο αυτοκίνητο, το 3008 DKR Maxi. Η βάση παραμένει η ίδια: το πολιτικό Peugeot 3008, το «Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» για το 2017. Όπως και ο 3λιτρος twin turbo diesel που κινεί τους πίσω τροχούς. Όμως τα μετατρόχια έχουν μεγαλώσει κατά 10 cm για αυξημένη ευστάθεια, ενώ επεμβάσεις έχουν γίνει και στην ανάρτηση.

«Η επικράτησή μου το 2017 μου χάρισε μοναδικά συναισθήματα, όμως όσο νικάς τόσο περισσότερο θέλεις να συνεχίσεις έτσι», σχολίασε ο Peterhansel που μετρά 13 νίκες στο Ντακάρ, στις μοτοσικλέτες και τα αυτοκίνητα. «Το Ντακάρ έχει να κάνει με την εσωτερική σου ισορροπία. Να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ετοιμαστείς σωματικά και πνευματικά. Το Peugeot 3008 DKR Maxi είναι απλά το καλύτερο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει. Η τεχνολογία συνδυάζεται με την ομορφιά του ανθρακονήματος, αλλά επίσης την αξιοπιστία και τις επιδόσεις».

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 2018 ΤΟΥ ΡΑΛΙ ΝΤΑΚΑΡ



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...