Video: Τρομακτικό ατύχημα στο Indy 500 με 370 km/h!
O Sebastien Bourdais υπέστη πολλαπλά κατάγματα όμως ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
- -
- -
Στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Ινδιανάπολης νοσηλεύεται ο Sebastien Bourdais, μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε στις δοκιμές για τον αγώνα Indy 500. Ο 38χρονος Γάλλος έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του, με αποτέλεσμα να πέσει στον προστατευτικό τοίχο με ταχύτητα 370 km/h!
Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, το Honda με τον αριθμό 18 της Dale Coyne Racing έπιασε φωτιά και έκανε μία πλήρη περιστροφή πριν ακινητοποιηθεί στο μέσον της πίστας. Ευτυχώς η επέμβαση των διασωστών ήταν άμεση και ο Bourdais που είχε καθόλη ρη διάρκεια τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε γρήγορα στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη και το δεξί του ισχίο.
O Bourdais εγχειρήστηκε με επιτυχία και μάλιστα ο επικεφαλής ιατρός του Indycar, Geoffrey Billows, ανέφερε ότι ο Γάλλος οδηγός είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περίμενε.
















και στη συνέχεια 'Προσθήκη στην οθόνη αφετηρίας'