F1: Ενδιαφέρεται η Apple να αγοράσει την Formula1;

  • -
  • -

Μια ενδιαφέρουσα φήμη κυκλοφόρησε στο paddock στο Silverstone κατά την διάρκεια του τριημέρου. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Joe Saward υπάρχουν ψίθυροι από την έδρα της Formula One group που λένε ότι υπάρχει κύκλος due diligence (λογιστικός έλεγχος), που δείχνει ότι υπάρχει σοβαρός ενδιαφερόμενος για την αγορά του πακέτου της F1.

 

Λέγεται ότι ο ενδιαφερόμενος αυτή την φορά είναι η Apple Inc. Δεν είναι στρατηγική της Apple να αγοράζει τέτοια μεγάλα πακέτα, αλλά όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος μπορεί να εστιάσει την προσοχή της στο να μεταδίδει την εικόνα μέσω Internet χρησιμοποιώντας το Apple TV. Δεν αποκλείεται η σύνδεση να γίνεται και με τρόπο ώστε να παρακάμπτονται τα παραδοσιακά κανάλια. Βέβαια υπάρχει και το project της Apple να φτιάξει αυτοκίνητο το οποίο αναμένεται να το δούμε το 2020. Υπάρχει συνεπώς ενδιαφέρον για την εταιρία, υπάρχει το κίνητρο και υπάρχουν και τα χρήματα για μια τέτοια κίνηση.

 

Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε φήμες για την πώληση της F1. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα. Εχουμε ακούσει για διάφορα επενδυτικά Funds, για κολοσσούς ΜΜΕ, αλλά για εταιρία τέτοιων συμφερόντων δεν έχουμε ακούσει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...