F1: Sainz και Ricciardo παραμένουν στις θέσεις τους

  • -
  • -

Τα ονόματά τους ακούστηκαν για την ελεύθερη θέση της Ferrari για το 2017, όμως περίμεναν τον εντός έδρας αγώνα της Red Bull για να … βγουν από το παζάρι. Ο λόγος για τους Sainz και Ricciardo.

 

Χωρίς πολλά πολλά ο Sainz ευχαρίστησε την Scuderia Toro Rosso που θα παραμείνει και το 2017 στην ομάδα, για 3η σαιζόν. Η Red Bull προφανώς είχε οψιόν για τον Ισπανό οδηγό και ενεργοποιήθηκε με συνέπεια να παραμείνει κάτω από την σκέπη της Red Bull για άλλο ένα χρόνο τουλάχιστον. Το όνομά του ακούστηκε τόσο για την Ferrari όσο και για την Renault.

 

Το ερωτηματικό για τον Sainz είναι ότι με τους Ricciardo και Verstappen έχει δυο οδηγούς για αρκετά χρόνια και ο Sainz περιμένει μια ανταγωνιστική θέση και προφανώς κάτι καλύτερο από την Toro Rosso.

 

Το όνομα του Ricciardo ακούστηκε και αυτό δυνατά για την Ferrari αλλά όπως ο ίδιος πλέον αποκάλυψε, παρόλο που έπαιζε θεατράκι τις προηγούμενες μέρες, θα παραμείνει στην Red Bull Racing μέχρι και το τέλος του 2018, ελπίζοντας ότι οι αλλαγές κανονισμών του 2017 θα τον φέρουν σε μια καλύτερη φάση για να μπορέσει να χτυπήσει την Mercedes.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...