F1: Για άλλα δυο χρόνια ο Ricciardo στην Red Bull Racing

  • -
  • -

Μέχρι το τέλος του 2018 θα παραμείνει στην ομάδα της Red Bull Racing ο Daniel Ricciardo. Η ομάδα πήρε την οψιον που είχε στον Αυστραλό οδηγό χωρίς να κάνει κάποια ανακοίνωση και έτσι φεύγει από την αγορά άλλο ένα όνομα το οποίο είχε ακουστεί για την Ferrari.

 

Όταν ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του ο Ricciardo είπε «Πάντα ήταν αρκετά διακριτικό. Ο Helmut (Marko) έκανε κάποια σχόλια … είναι καλό. Προφανώς και σημαίνει ότι του αρέσω. Είναι δύσκολο να πω, αλλά προφανώς η ομάδα αρέσκεται στο οδηγικό δίδυμο που έχει αυτή τη στιγμή. Θα έλεγα ότι είναι αρκετά σταθερό».

 

Και ο Αυστριακός Helmut Marko, σύμβουλος της ομάδας, είπε στο Auto Motor und Sport «Ο Ricciardo θα είναι μαζί μας μέχρι το 2018, χωρίς αμφιβολία».  Ο Ricciardo έδωσε και άλλα στοιχεία : «Το συμβόλαιο ήταν πάντα μακροπρόθεσμο και κατά καποιο τρόπο είχε αυτή την διάρκεια. Αλλά βασίζεται πάνω σε κριτήρια απόδοσης και προφανώς ο Helmut και η ομάδα είναι χαρούμενη με αυτό που κάνω αλλά και με τον Max και θέλει να μας κρατήσει. Αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο μέρος να είσαι. Εάν η Mercedes δεν κάνει αλλαγές, δεν είναι καλύτερο μέρος που δείχνει τόσο ελκυστικό»

 

Έτσι το δίδυμο Ricciardo-Verstappen θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το 2018 μαζί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...