F1: Άλλη μια νίκη για τον Rosberg

Εύκολο απόγευμα στην Ρωσία για τον Γερμανό οδηγό της Mercedes

  • -
  • -

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Nico Rosberg στην πίστα του Sochi κερδίζοντας και τον 4ο αγώνα της χρονιάς. Ο Γερμανός οδηγός δεν είχε αντίπαλο, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο Vettel εγκατέλειψε μόλις στην 3η στροφή μετά από την σύγκρουση που είχε με τον Kvyat και ότι ο Hamilton ξεκίνησε 10ος, και παρόλο που έφτασε στην 2η θέση αντιμετώπιζε και προβλήματα με το μονοθέσιό του. Στην 3η θέση του βάθρου ανέβηκε ο Raikkonen με την Ferrari.

 

Ο αγώνας ξεκίνησε επεισοδιακά. Ο Rosberg κρατήθηκε μπροστά, ο Vettel που είχε ποινή 5 θέσεων προσπάθησε να κερδίσει από το χαμένο έδαφος, αλλά ο Kvyat έπεσε πάνω του βγάζοντάς τον εκτός αγώνα. Οι Vettel και Kvyat είχαν θέματα και στον προηγούμενο αγώνα.

 

 

Το αυτοκίνητο ασφαλείας μπήκε στην πίστα για να μπορέσουν οι άνθρωποι της πίστας να απομακρύνουν τα θραύσματα και η κατάταξη είχε ως εξής

 

 

Όμως αυτός που δεν είχε ηρεμία ήταν ο Vettel ο οποίος προσπαθούσε να δει τι ακριβώς έγινε και βγήκε εκτός αγώνα

 

 

Μάλιστα πήγε και στο παλιό αφεντικό του για να διαμαρτυρηθεί

 

 

Μπροστά οι ομάδες "έπαιζαν" με τις στρατηγικές και η κατάσταση ήταν λίγο ... μπερδρεμένη

 

 

Το ατύχημα στον πρώτο γύρο το ανέβασε και η FOM στον διαδυκτιακό της τόπο

 

 

Ο Rosberg δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και πιθανώς να είχαμε δράματα για την Mercedes με τον Hamilton να παίρνει πληροφορία από τα γκαράζ ότι υπήρχε πρόβλημα με την πίεση στο σύστημα ψύξης της Mercedes. H McLaren μπήκε και με τα δυο μονοθέσια μέσα στην 10άδα, κάτι που περίμενε στον αγώνα αυτό.

 

Το τελικό αποτέλεσμα

 

 

Η βαθμολογία των οδηγών έχει ως εξής

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...