F1: «Προσωρινά» τρέχει ο Alonso

Πήρε το πράσινο φώς για το πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμαστικών

  • -
  • -

Ο Fernando Alonso πήρε το προσωρινό πράσινο φως που περίμενε από την FIA για να τρέξει στο Κινέζικο Grand Prix μετά από το ατύχημα που είχε στην Αυστραλία. Υπενθυμίζουμε ότι στον προηγούμενο αγώνα στο Μπαχρέιν δεν του επετράπη να αγωνιστεί.

 

Το πράσινο φως της FIA ήταν με αστερίσκο καθώς θα γίνει επανεξέταση του Ισπανού οδηγού της McLaren Honda μετά από το πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμαστικών που θα γίνει αύριο το πρωϊ. Ο ίδιος είχε τονίσει εδώ και καιρό ότι αισθάνεται 100% έτοιμος να τρέξει, αλλά η FIA είχε άλλη άποψη. Μεγάλο ζήτημα προέκυψε καθώς ο Ron Dennis πίεσε αρκετά την ομοσπονδία στον προηγούμενο αγώνα , ώστε να δώσει το ΟΚ. Μάλιστα υπήρχε ντόρος κατά πόσο τον τελικό λόγο θα έπρεπε να έχει η ομάδα ή η FIA.

 

Για κάθε περίπτωση όμως στην Κίνα βρίσκεται και ο Stoffel Vandoorne ο οποίος αντικατέστησε τον Alonso στον προηγούμενο αγώνα, κάνοντας την παρθενική του εμφάνιση στην F1, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο τέλος του πρώτου σκέλους αύριο το πρωί για να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στο θέμα αυτό.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...