F1: Κοντά στο να εγκαταλείψει την McLaren ο Alonso;

Περίεργα δημοσιεύματα από την Βρετανική The Times

  • -
  • -

Ψάχνοντας σήμερα το πρωϊ τον Διεθνή Τύπο το μάτι μας σταμάτησε σε ένα δημοσίευμα της Βρετανικής The Times το οποίο είχε τίτλο «Ο Alonso στο χείλος του να εγκαταλείψει την F1». Σε αυτό το δημοσίευμα ο συντάκτης Kevin Eason ισχυρίστηκε ότι οι 9 ώρες του σημερινού τεστ στην Βαρκελώνη, όταν και ο Ισπανός οδηγός θα μπει να δοκιμάσει την νέα MP4-31 θα αποτελέσουν κριτήριο για το εάν θα μείνει στην ομάδα ή όχι, παρά τα 3 χρόνια συμφωνίας που υπάρχει.

 

Στο δημοσίευμα βασίζεται στην εικασία ότι ο Ron Dennis δεν είχε αποκλείσει την πιθανότητα σε μια κουβέντα που είχε γίνει πέρσι, το γεγονός ότι το μονοθέσιο δεν πήγε πολύ καλά την πρώτη μέρα των δοκιμών, αλλά και στο ότι ο Alonso μπορεί να είχε μπουχτίσει με τις υποσχέσεις της Honda. Η Honda στο ενδιάμεσο ανακοίνωσε ότι ο επικεφαλής του προγράμματος του μηχανοκίνητου αθλητισμού Yasuhisa Arai δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στον ρόλο του από το τέλος του μήνα και θα αντικατασταθεί.

 

Ο Ισπανικός τύπους σήμερα αντέδρασε σε αυτή την ιστορία λέγοντας ότι το περιβάλλον του Alonso διαψεύδει κάτι τέτοιο και ο μάνατζέρ του δεν μπαίνει καν στον κόπο να διαψεύσει την είδηση.

 

Είδηση προκαλεί το γεγονός ότι η McLaren χθες και σήμερα έκανε πολλούς γύρους και μάλιστα μέχρι το μεσημέρι σήμερα είχαν καλύψει και μια απόσταση αγώνα. Ο Alonso βέβαια πήγαινε με αργό ρυθμό συγκεντρώνοντας στοιχεία απαραίτητα για τους αεροδυναμιστές αλλά συνεχίζοντας και τον έλεγχο των συστημάτων τους. Χαρακτηριστικό ήταν ότι σχεδόν όλη μέρα ο Alonso έτρεχε με συστοιχία αισθητήρων μετρώντας την ροή του αέρα γύρω από το εμπρός μέρος.

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...