F1: Η υγεία του Schumacher πεδίο αντιπαράθεσης

Το Bunte αναφέρει σαφή σημάδια βελτίωσης, διαψεύδει η πλευρά του οδηγού

  • -
  • -

Το περιοδικό Bunte ανέφερε σε σημερινό του άρθρο ότι ο Michael Schumacher ο οποίος είχε τραυματιστεί πριν από περίπου 2 χρόνια και την ακριβή κατάσταση της υγείας του δεν ξέρουμε, έχει κάνει σημαντικότατα βήματα προόδου.

 

Σύμφωνα με το περιοδικό Bunte ο Schumacher είναι πολύ αδύνατος και μπορεί να κάνει κάποια μικρά βήματα με την βοήθεια των φυσιοθεραπευτών του, ενώ μπορεί να σηκώσει το χέρι του. Μιλώντας όμως στην Bild η μάνατζερ του Γερμανού, Sabine Kehm, είπε : «Δυστυχώς πρέπει να προβούμε σε διευκρινήσεις, λόγω δημοσιευμάτων, ότι ο ισχυρισμός ότι ο Michael μπορεί να περπατήσει πάλι, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τέτοιες εικασίες είναι ανεύθυνες, και δεδομένου της σοβαρότητας των τραυμάτων του Michael είναι σημαντική η προστασία της ιδιωτικής του ζωής. Δυστυχώς όμως οδηγούν και τους ανθρώπους που έχουν ειλικρινή συμμετοχή, στο να έχουν λάθος ελπίδες»

 

Πιθανώς και το γεγονός ότι είμαστε κοντά στην ημερομηνία που συμπληρώνονται 2 χρόνια από το άτυχο συμβάν να «αναθερμάνει» και πάλι σενάρια για την κατάσταση της υγείας του.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...