F1: Prost: Πολύ πολύ κοντά στην έξοδο ήταν η Renault

  • -
  • -

Την αποκάλυψη ότι η Renault βρέθηκε πάρα πολύ κοντά στην έξοδο από την F1 έκανε ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Alain Prost. Εν τέλει ο διευθύνων σύμβουλος της Renault, Carlos Ghosn, πείσθηκε ότι η παραμονή, αλλά ακόμα περισσότερο η εξαγορά της Lotus ήταν η σωστή κίνηση για την συνέχεια.

 

«Το Σαββατοκύριακο στο Abu Dhabi, και συγκεκριμένα λίγες μέρες πριν, ήταν σχεδόν ότι δεν προχωράμε», είπε στο Motorsport.com. «Μόνο ο Carlos Ghosn έπαιρνε την απόφαση. Έπρεπε να την πάρει μόνος του, αλλά ναι, ήταν σχεδόν ότι δεν προχωράει. Δεν του μίλησα τις τελευταίες βδομάδες δεν του μίλησα. Ήξερε τι έπρεπε να κάνει, και έπρεπε να πάρει την απόφαση μόνος του. Ήταν μακρια απόφαση γιατί  έγιναν πολλά, η σχέση με την Red Bull και η μάχη για το εάν έπρεπε να είμαστε μόνο προμηθευτές δεν ήταν η σωστή επιλογή για τον μέλλον. Έτσι ήταν μια μεγάλη σχέση αφοσίωσης. Πρέπει να καταλάβετε ότι έπρεπε να πάρουν τον χρόνο τους για να καταλάβουν τι έπρεπε να αποφασίσουν»

 

Ο δρόμος όμως για την επιτυχία δεν θα είναι σύντομος και οι άνθρωποι στην Renault το ξέρουν. O Prost συμπλήρωσε ότι μιλάνε για 3ετές, τουλάχιστον, πλάνο. Σε ότι αφορά τον ίδιο και την εμπλοκή του στην ομάδα είπε : «Περιμένω τον Ιανουάριο. Τότε θα δω το πώς έχει οργανωθεί και εάν μπορώ να είμαι μέλος ή όχι. Είμαι πολύ ανοιχτός. Μιλάμε. Αλλά πρέπει να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...