Όταν ένα θέμα, σαν αυτό του Schumacher, «πουλάει» …

Το θέμα Schumacher και τα διάφορα σενάρια

  • -
  • -

Ο Michael Schumacher πουλάει ακόμα. Μπορεί η κατάσταση της υγείας του να είναι άγνωστη τα μέσα όμως συνεχίζουν να αναπαράγουν αμφιβόλου ποιότητας περιεχόμενο. Και εξηγούμαι …

 

Από χθες στον Ιταλικό τύπο κυκλοφόρησε μια είδηση ότι ο Schumacher έχει χάσει σημαντικά βάρος, και ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Express δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποιο θαύμα. Για παράδειγμα το είδαμε στην La Stampa και στο πρακτορείο ANSA ανάμεσα σε πολλά άλλα. Σήμερα βέβαια η είδηση είναι παντού.

 

Αναζητήσαμε την άκρη του νήματος. Η αναφορά για το ότι «δεν υπάρχει θαύμα στον ορίζοντα» υπήρχε σε δημοσίευμα της Express σε άρθρο που προδημοσιεύτηκε 15 Φεβρουαρίου 2015 και με τελευταία ενημέρωση στις 26 Απριλίου του 2015! Μπορείτε να το δείτε εδώ. Μάλιστα ψάξαμε και στην έντυπη έκδοση μήπως είχαμε χάσει κάτι, αλλά δεν βρήκαμε τίποτα.

 

Στο άρθρο της Express δεν υπάρχει καμία αναφορά για το βάρος που έχει χάσει, φυσιολογικά για έναν άνθρωπο που είναι από τον Δεκέμβριο του 2013 στο κρεβάτι. Και όμως κάποιοι πήραν το άρθρο αυτό, κόλλησαν και μια τιμή βάρους και δημιούργησαν μια νέα ιστορία που κάνει τον γύρο του κόσμου.

 

Έλεος!!! Δεν χρειάζονται αυτά για να θυμόμαστε τον Schumacher ...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...