Πάει να πάρει το … δίπλωμα οδήγησης ο Verstappen

  • -
  • -

Μπορεί ο 17χρονος Max Verstappen να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας με την 4η θέση που πήρε στο Ουγγρικό GP, όμως στις διακοπές θα έχει … δουλειές. Τι και εάν οδηγεί μονοθέσιο της F1, δίπλωμα οδήγησης για να μπορεί να οδηγεί αυτοκίνητο δρόμου δεν έχει ακόμα.

 

«Απίστευτο! 4ηθέση, τι αποτέλεσμα! Δεν έχω λόγια», είπε ο Verstappen μιλώντας για τον αγώνα στο Hungaroring. «Δεν το περίμενα μετά από μια άσχημη εκκίνηση. Παρόλα αυτά κατάφερα να μείνω μακριά από τους μπελάδες και κατά την διάρκεια του 2ου στιντ το μονοθέσιο πήγαινε περίφημα, ένιωθα άνετα μέσα σε αυτό και τα παιδιά που ερχόντουσαν πίσω μου δεν μπορούσαν να με πιάσουν. Όταν έγινε επανεκκίνηση του αγώνα μετά από την περίοδο με το αυτοκίνητο ασφαλείας υπήρχαν πολλά συμβάντα με μονοθέσια να συγκρούονται μπροστά μου. Έτσι με λίγους γύρους να μένουν ρώτησαν τον μηχανικό μου σε ποια θέση ήμασταν. Μου είπε ότι είχαμε την 4η θέση και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είμαι πολύ πολύ χαρούμενος σήμερα», σχολίασε.

 

Με τον Max να μπαίνει στα 18 του το Σεπτέμβρη έχει βάλει πλώρη για το δίπλωμα οδήγησής του. «Θα κάνω τα μαθήματά μου στις διακοπές του καλοκαιριού και μετά θα κάνω το τεστ εκεί γύρω στα γενέθλιά μου τον Σεπτέμβριο. Με το πρόγραμμα της F1 να είναι απαιτητικό είναι δύσκολο να τα χωρέσω όλα, έτσι έπρεπε να περιμένω για τις διακοπές. Χρειάζομαι τουλάχιστον 6 με 7 ώρες πρακτικής με τους νόμους του Βελγίου, εκεί που ζω, και εύχομαι να είναι το μόνο που θα χρειαστώ. Θα δούμε», είπε ο Verstappen.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...