Τα «βρήκε» με τον Bottas η Ferrari;

Ιταλικά δημοσιεύματα στέλνουν τον Bottas στην θέση του Raikkonen

  • -
  • -

Ιταλικό δημοσίευμα που βγήκε στην Corriere dello Sport αναφέρει ότι η Ferrari συμφώνησε με τον Bottas για το 2016 με την Ιταλική ομάδα να πληρώνει 12εκΕυρώ για να αγοράσει την οψιόν του Φιλανδού οδηγού από την Williams.

Το GoCar προσπάθησε να επικοινωνήσει με την πλευρά του οδηγού, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάποια αντίδραση στο δημοσίευμα. Υπάρχει μια περίεργη σιγή. Εάν επαληθευτεί η είδηση αυτό θα σημαίνει την αποχώρηση του Raikkonen από την F1, καθώς δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να μπορεί να σηκώσει το βαρύ συμβόλαιο του Φιλανδού, αλλά και ο ίδιος δεν θα ενδιαφερόταν να οδηγήσει σε άλλη ομάδα. Αυτό που μπορέσαμε να αλλιεύσουμε στην παρούσα φάση είναι ότι δεν έχει υπογραφεί κάτι ανάμεσα στην Ferrari και στον Bottas, αλλά το ποσό των 12εκ που αναφέρει η Corriere είναι ποσό που μπορεί να συμφωνήσει η Ferrari να πληρώσει στην Williams.

Όπως είναι λογικό μια τέτοια κίνηση θα ξεκινήσει ένα ντόμινο στο μεταγραφικό παζάρι. Πρώτα όμως να περιμένουμε μια ανακοίνωση ή μια αντίδραση στα δημοσιεύματα πριν αρχίσουμε να ξετυλίγουμε τα σενάρια.

Πάντως ο manager του Bottas, o Didier Coton ανέβασε αυτό το χιουμοριστικό tweet.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...