Τοξικό το κλίμα στην Mercedes

Πόσο θα αντέξει ο Rosberg;

  • -
  • -

Η ερώτηση του δημοσιογράφου στον Rosberg στην συνέντευξη τύπου των οδηγών ήταν απλή : «Nico, μπορείς να μας πεις τις σκέψεις στου για τον αγώνα σήμερα; Ξεκίνησες δεύτερος, τερμάτισες δεύτερος αλλά ακουγόσουν σαν να είχες κάποιες στιγμές αχρείαστη πίεση ίσως;». Και εκεί φάνηκε το πρόβλημα …

 

Ο Rosberg χωρίς να το σκεφτεί πολύ απάντησε : «Όχι. Αλλά θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσω από σένα Lewis, τι σκεφτόσουν από τον εαυτό σου και με τον ρυθμό που είχες μπροστά και κατά πόσο χρειαζόταν, καταστρέφοντας τον αγώνα μου. Οδηγώντας πιο αργά από ότι ίσως χρειαζόταν στις αρχές των στιντ σήμαινε ότι ο Sebastian ήταν όλο και πιο κοντά σε μένα και δίναμε την ευκαιρία στον Sebastian να κάνει πιτστοπ και να προσπαθήσει να με περάσει. Και στην συνέχεια έπρεπε να τον καλύψω. Και σαν αποτέλεσμα ήταν να ήμουν αχρείαστα κοντά στον Sebastian και έχασα πολύ χρόνο στον αγώνα και στην συνέχεια τα λάστιχά μου τελείωσαν στ τέλος του αγώνα γιατί το στιντ μου ήταν μακρύ. Είμαι τόσο δυσαρεστημένος για αυτό φυσικά. Πέρα από αυτό δεν υπάρχουν πολλά να πεις». Ο Hamilton δεν θέλησε να απαντήσει και τόνισε ότι η δουλειά του δεν είναι να δει τον αγώνα του Nico αλλά να διαχειριστεί τον δικό του και αυτό έκανε. «Δεν έκανα κάτι επίτηδες για να καθυστερήσω τα μονοθέσια πίσω μου. Απλώς κοίταζα τον εαυτό μου. Εάν ο Nico ήθελε να περάσει θα μπορούσε να δοκιμάσει, αλλά δεν το έκανε», συμπλήρωσε.

 

Η συνέχεια είχε ενδιαφέρον. Rosberg, Hamilton, Wolff και Lauda ήταν εξαφανισμένοι και υπήρχε μια συνάντηση κορυφής για να δουν τι θα γίνει. Στην συνέχεια ο Rosberg τόνισε : «Μιλήσαμε για αυτό. Πιστεύω ότι όλα έχουν διαλευκανθεί. Και πιστεύω ότι ο teammate μου έχει καταλάβει τα δικά μου επιχειρήματα».

 

Και o Lauda σχολίασε για το γεγονός : «Είμαστε πρώτοι και δεύτεροι, το υπόλοιπο δεν με ενδιαφέρει. Τα παιδιά είναι εγωιστές μπάσταρδοι. Είναι όμως ο μοναδικός δρόμος για να κερδίσει κανείς το πρωτάθλημα»

 

Τι θα γίνει όμως στην συνέχεια; Θα μπορέσει ο Rosberg να αντισταθεί στα τερτίπια του Hamilton;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...