Ο Alonso δεν πιστεύει ότι η Ferrari θα ξεπεράσει την Mercedes

  • -
  • -

Ο Fernando Alonso βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας το τριήμερο της Μαλαισίας. Ο Ισπανός αφού αντιμετώπισε τον διεθνή τύπο και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ατύχημα που είχε, στην συνέχεια είχε να σχολιάσει και την νίκη του Vettel.

 

«Όταν είδα την Mercedes να κερδίζει με διαφορά μισού λεπτού (στην Αυστραλία) ήμουν τόσο σίγουρος για την απόφασή μου (να έρθω στην McLaren). Για να κερδίσεις την Mercedes αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνεις κάτι διαφορετικό. Πρέπει να ρισκάρεις κάπως γιατί εάν αντιγράψεις τότε θα είσαι συνέχεια πίσω. Έτσι είμαι στο σωστό μέρος», είχε πει μετά από τα προκριματικά στο Sky Sports F1 και συνέχισε : «Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση γιατί μεγαλώνουμε μαζί από τον πάτο και όταν φτάσουμε στους βαθμούς και στα βάθρα θα κοιταχτούμε και θα πούμε ότι ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι»

 

Το ίδιο σκεπτικό ακολούθησε και όταν μίλησε προς τους εκπροσώπους του Ισπανικού Τύπου μετά από τον αγώνα. Δήλωσε ότι η Ferrari έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου, αλλά δεν πιστεύει ότι μπορεί να είναι συστηματικά μπροστά από την Mercedes. Η McLaren κάνει μεγάλα βήματα προόδου τόσο στην εξέλιξη του μονοθεσίου όσο και στον κινητήρα και ελπίζουν ότι η δουλειά θα φανεί από την Ισπανία και μετά.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...