Mattiacci : Όλοι θα ήθελαν πίσω τον Brawn (αλλά …)

Ο Mattiacci εμπιστεύεται τον Allison

  • -
  • -

Συνέντευξη στο CNN έδωσε ο Marco Mattiacci, ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari. Τα ερωτήματα που του έγιναν αφορούσαν κατά πόσο υπάρχει πιθανότητα να δούμε τον Ross Brawn και πάλι πίσω στην Ferrari.

«Ο Ross Brawn είναι μια εικονική φιγούρα στο Maranello. Όλοι θα ήθελαν τον Ross ή θα ήθελαν τον Ross συγκεκριμένα στην Ferrari. Είναι ένας από τους πιο σεβαστές προσωπικότητες στην F1 με μέγιστη γνώση. Όλοι θα ήταν χαρούμενοι με κάποιον σαν τον Ross. Μιλήσαμε κάποιες φορές. Ο Ross ήταν στην Ferrari. Είχε έρθει με φίλους του και ήταν πολύ καλό που περάσαμε κάποια λεπτά μαζί», είπε ο Mattiacci.

Στην συνέχεια όμως έβαλε τα πράγματα στην θέση τους : «Αυτή τη στιγμή είμαι το νούμερο ένα στην ομάδα. Μου αρέσει που δουλεύω με αυτούς που έχω. Χτίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα με μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο πλάνο. Ο ρόλος μου είναι να το περικόψω και να το κάνω αποτελεσματικό όσο πιο σύντομα μπορώ. Βάζουμε τις βάσεις για μια πετυχημένη ιστορία», ενώ όταν ρωτήθηκε εάν θα μπορέσει να πείσει τον Brawn να γυρίσει στην Ferrari είπε : «Όπως είπα, αυτή τη στιγμή χτίζω μια νέα ομάδα. Ο James (Allison) είναι ο τεχνικός διευθυντής και θέλω να ξεκινήσω από αυτό. Για να χορέψεις ταγκό χρειάζεσαι δυο. Ίσως ο Ross είναι χαρούμενος με το ότι κάνει».

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...