Κρίσιμη σύσκεψη στην Mercedes

Hamilton, Rosberg, Lowe και Wolff βάζουν νέους κανόνες

  • -
  • -

Σύσκεψη ανάμεσα στους δυο οδηγούς και τους δυο επικεφαλείς της ομάδας θα γίνει σήμερα στο Brackley. Η Mercedes περίμενε να πέσουν οι τόνοι και να μιλήσει με τους δυο οδηγούς για την μεταξύ τους σύγκρουση στο Βελγικό GP, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο μεν Hamilton να εγκαταλείψει στο τέλος για να προφυλάξει τον κινητήρα, ο δε Rosberg να πάρει την δεύτερη θέση και να αυξήσει την διαφορά του από τον Hamilton στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Έτσι Hamilton, Rosberg, Lowe και Wolff θα κάτσουν σε ένα τραπέζι να κουβεντιάσουν πως θα προχωρήσουν.

 

Από την Mercedes μας τονίζουν ότι αυτό που δεν θέλουν να γίνει είναι να επιβληθούν εντολές προς τους οδηγούς, αλλά δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Ο Lauda, ο οποίος ουσιαστικά είναι σύμβουλος της ομάδας, μετά από τα επικριτικά σχόλια που έκανε για τον Rosberg μετά από το τέλος του αγώνα, τώρα έκανε βήματα πίσω λέγοντας ότι η σύγκρουση ήταν αγωνιστικό συμβάν. Στο όλο παιχνίδι μπήκε και το μεγάλο αφεντικό της Mercedes ο οποίος ρώτησε την αγωνιστική ομάδα για λεπτομέρειες.

 

Αποτέλεσμα όλης αυτής της κατάστασης είναι ότι ο Hamilton και η Mercedes σταμάτησαν τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει στο τέλος του 2015. Αυτή η είδηση πυροδότησε τις φήμες περί επιστροφή Hamilton στην McLaren. Όμως κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Εάν υπάρξει συνεννόηση για το πώς θα πρέπει να κινηθούν οι οδηγοί από δω και μπρος δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ρήξη Hamilton/Mercedes.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...