Μένει ή φεύγει ο Alonso;

Κάτι περίεργα πράγματα …

  • -
  • -

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν. Γιατί το λέμε αυτό; Κυριακή πρωί το Βρετανικό Sky Sports F1 τρέχει μια είδηση που λέει ότι ο Mattiacci επιβεβαιώνει ότι ο Alonso και ο Raikkonen θα οδηγούν και για το 2015 στην Ferrari. Ο Mattiacci βασίστηκε στο γεγονός ότι ο Alonso έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2016 και ότι δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα στον Alonso γιατί σκοπός είναι να έχουν τα ταχύτερα μονοθέσια.

Αργότερα το βράδυ στο άρθρο προστέθηκε και η συνέντευξη σε βίντεο. Τι θα περιμέναμε; Να βουίξει ο τόπος, να το βγάλουν Ιταλοί και Ισπανοί κυρίως και να το επιβεβαιώσει η ομάδα, ίσως και να υπάρχει και μια δήλωση Montezemolo. Τι έγινε; Τίποτα από όλα αυτά.

Τι γίνεται λοιπόν; Όπως έχουμε πει εδώ και καιρό ο Alonso θα πρέπει να ενημερώσει την Ferrari λίγο πριν από την Monza για το εάν θα μείνει ή όχι στην ομάδα, από τη στιγμή που η Ferrari δεν πιάνει τους όρους απόδοσης στο συμβόλαιο που έχουν. Μάλλον ο Ισπανός δεν έχει ενημερώσει ακόμα την ομάδα και φαίνεται ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε ακόμα μια βδομάδα και κάτι για να μάθουμε τι θα γίνει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...