Θα χρειαστούν 2 νέους οδηγούς το 2015 στην Ferrari;

Έχουν πολύ σκέψη να κάνουν στην Ιταλία

  • -
  • -

Ο Βρετανικός τύπος, και όχι μόνο, σήμερα ασχολείται με τις φήμες περί μετακίνησης του Alonso στην McLaren. Όλα δείχνουν ότι η McLaren έχει κάνει αρχικές επαφές με την πλευρά του Alonso για να τον πείσουν ότι το πακέτο του 2015 με τον κινητήρα της Honda είναι αυτό που θα του φέρει το πρωτάθλημα.

Ο Ισπανός οδηγός σχολίασε πρόσφατα ότι έχει κουραστεί με το να δέχεται καλή κριτική και να παίρνει τα εύσημα, και ότι αυτό που θέλει είναι τρόπαια. Άλλωστε αυτός ήταν ο λόγος που πήγε στην Ferrari το 2010. O καιρός πέρασε, βρέθηκε κοντά στο να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά αυτός δεν ήρθε. Τώρα o Alonso έχει χάσει κάθε πίστη προς τη ομάδα του. Ο Mattiacci βρίσκεται μπροστά σε μια δύσκολη αποστολή. Στο να πείσει το Ισπανό οδηγό ότι η κατάσταση θα αλλάξει και τα πράγματα θα μπουν στον σωστό δρόμο. Δεν ξεχνούν στην Ferrari ότι πέρσι στην Ουγγαρία ο μάνατζερ του πήγε να δει εάν υπάρχει η επιλογή να πάει εκεί.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ισπανός είναι πολύ καλός στα επικοινωνιακά παιχνίδια και τη μια να λέει ότι θα μείνει για πάντα στην Ferrari, την άλλη ότι δεν θα φύγει εάν δεν πάρει 3ο πρωτάθλημα, ότι βλέπει τον εαυτό του σίγουρα σε πρωτάθλημα εκτός F1 (σαν το Le Mans), και γενικά δεν τον πιάνεις πουθενά.

Όμως τα πράγματα δεν είναι καλά και για τον Raikkonen. Αυτός που τον έφερε στην ομάδα, ο Stefano Domenicali, δεν είναι πλέον εκεί. Ο Φιλανδός δεν έχει κάνει καθόλου καλές εμφανίσεις και ο Alonso τον έχει κατατροπώσει. Σίγουρα το καλοκαίρι η Ferrari θα σκεφτεί εάν θα τον κρατήσει ή όχι, δεδομένου ότι δεν θα πιάνει και την ρήτρα απόδοσης, καθώς είναι πολύ χαμηλή η βαθμολογική συγκομιδή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...