«Απαράδεκτη» η κατάσταση με την Renault

Αυτό διατυμπανίζουν από την RBR

  • -
  • -

H Red Bull μπορεί να είναι περήφανη για το Αυστριακό Grand Prix και το θέαμα που μας προσέφερε σαν διοργάνωση, αλλά η εμφάνιση των μονοθεσίων της ήταν απογοητευτική. Όταν δε ο Vettel εγκατέλειψε, είμαστε σίγουροι ότι ο Mateschitz άρχισε να χάνει την υπομονή του.

 

Μιλώντας μετά από τον αγώνα ο Christian Horner είπε : «H αξιοπιστία είναι απαράδεκτη, η απόδοση είναι απαράδεκτη. Υπάρχει η ανάγκη αλλαγών στην Renault. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Δεν είναι καλό για την Renault, δεν είναι καλό για την Red Bull. Κάτι πρέπει να γίνει». Η φήμη που έκανε τους κύκλους στην Αυστρία είναι ότι η Red Bull θα κατασκευάσει τον δικό της κινητήρα βασισμένη σε Αυστριακές εταιρίες όπως την Pankl και την AVL. «Μια ομάδα σαν την Red Bull δεν βρίσκεται σε έλλειψη επιλογών, αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μακροπρόθεσμα», είπε ο Horner.

 

Αυτό που διαφαίνεται είναι ότι ο κινητήρας θα ονομάζεται Infiniti και θα υπάρχει και η εμπλοκή της Renault, με πιθανό σενάριο να μην φαίνεται πουθενά η Γαλλική εταιρία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...