Μην περιμένετε θαύματα από την Ferrari

Σταθερά βήματα βελτίωσης θέλουν στην Ιταλία

  • -
  • -

H F1 μετακομίζει στην Ευρώπη και η Ferrari, όπως οι περισσότερες ομάδες, έχουν να φέρουν βελτιώσεις στα μονοθέσιά τους. Όμως δεν πρέπει να περιμένουν θαύματα οι οπαδοί της Scuderia.

 

«Μαθαίνουμε πώς θα παίρνουμε απόδοση μέσα από το νέο σετ κανονισμών και ελπίζουμε να κάνουμε πιο ανταγωνιστικό το μονοθέσιό μας. Το κλειδί για μια πετυχημένη σαιζόν είναι να βελτιώνουμε την απόδοση του μονοθεσίου σε κάθε αγώνα. Εάν μπορέσουμε να το καταφέρουμε, να φέρνουμε απόδοση που έχει νόημα σε κάθε αγώνα, τότε θα κάνουμε βήματα μπροστά. Και αυτό θα σημάνει τι είναι πραγματικά η F14T και όχι να το βλέπουμε σε ένα μόνο αγώνα», είπε ο Allison.

 

«Στον Fernando είδαμε ένα απίστευτο επίπεδο απόδοσης, παίρνοντας κάθε διαθέσιμο βαθμό σε οποιαδήποτε ευκαιρία του εμφανίστηκε. Ο Kimi δουλεύει πολύ ωραία με την ομάδα, συνεργάζεται με τους μηχανικούς, και βοηθάει να βελτιώσουμε το μονοθέσιο. Έχει την λέξη «ποιότητα» παντού γραμμένη πάνω του και σύντομα είμαι σίγουρος ότι θα δούμε τα αποτελέσματα από αυτό στην πίστα», συμπλήρωσε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...