Τα μάζεψε και έφυγε από τις δοκιμές η Red Bull Racing

Άσχημη αρχή …

  • -
  • -

Άσχημη αρχή έκανε η Red Bull Racing για το 2014. Η ομάδα ανακοίνωσε ότι δεν θα ολοκληρώσει την τελευταία μέρα των δοκιμών και θα γυρίσει γρήγορα πίσω για να λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

 

Οι Vettel και Ricciardo κατάφεραν να κάνουν μόλις 21 γύρους στις 4 μέρες δοκιμών, αριθμός απογοητευτικός για νέο μονοθέσιο. Παρόλο που σήμερα δοκίμασαν με την δημιουργία οπών στο κάλυμμα του κινητήρα να βελτιώσουν την απαγωγή θερμότητας, το μονοθέσιο αντιμετώπισε άλλα προβλήματα και χρειάστηκε να σταματήσει.

 

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο τεστ. Είχαμε αρκετά προβλήματα με την Renault καθώς και θέματα με την ψύξη, που εμπόδισε την ομάδα στην εξέλιξη», είπε ο Horner και έκλεισε λέγοντας : «Παρόλο που δεν κάναμε τους γύρους που θέλαμε, από ότι μπορέσαμε να δούμε αυτά τα προβλήματα λύνονται μέχρι το επόμενο τεστ στο Bahrain. Ένας από τους λόγους των δοκιμών είναι να βρίσκουμε και να λύνουμε τέτοια προβλήματα πριν από την έναρξη της σαιζόν και τώρα θα ρίξουμε μεγάλο βάρος στα δυναμόμετρα τις επόμενες βδομάδες»

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...