Τι πιστεύει ο Hakkinen για το δίδυμο Alonso-Raikkonen

  • -
  • -

Συνέντευξη στον διαδικτυακό τόπο Motorsport-Magazin.comέδωσε ο Mika Hakkinen. Ο Φιλανδός ρωτήθηκε για το δίδυμο Alonso-Raikkonen και το πώς βλέπει να εξελίσσεται η μάχη αυτή.

 

«Ο Alonso θα έχει το πάνω χέρι στην αρχή. Είναι το ίδιο σαν να είμαστε στο ίδιο γραφείο για κάποια χρόνια. Ξέρουμε που είναι τα πράγματα, που και σε ποιον πρέπει να πάμε εάν θέλουμε κάτι, που είναι το ένα ή το άλλο. Έχει χτιστεί μια σχέση με συνεργάτες, και νιώθει άνετα και αρκετά δυνατός. Μετά έρχεται ένας νέος. Είναι για αυτόν πάντα δύσκολο να γίνει αποδεκτός, ακόμα και σε μια νέα ομάδα. Το γεγονός ότι ο Kimi ήταν στην Ferrari δεν αλλάζει τίποτα. Γιατί έφυγε τότε; Είναι μια νέα ομάδα για αυτόν και θα χρειαστεί χρόνο», είπε ο Mika Hakkinen.

 

Για το εάν θα υπάρχει μεγάλη σύγκρουση ο Hakkinen σχολιάζει : «Είναι μια δύσκολη περίπτωση, μια μεγάλη πρόκληση. Αλλά κανονικά οι επαγγελματίες σε ένα τέτοιο επαγγελματικό περιβάλλον όπως είναι η F1, ξέρουν πώς πρέπει να συμπεριφερθούν». Τέλος ρωτήθηκε για το εάν ο Kimi θα έχει πλεονεκτήματα : «Έχει ένα πολύ απαλό, στρογγυλεμένο στυλ οδήγησης, το οποίο μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για του χρόνου από την στιγμή που θα πρέπει να προσέχουν την κατανάλωση καυσίμου. Αλλά γενικά είναι πολύ δύσκολο να πούμε ποιος θα είναι μπροστά του χρόνου, γιατί υπάρχουν τόσες αλλαγές. Και οι ομάδες θα πρέπει να μάθουν πολλά για αυτές, με την τακτική να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...