Φούσκα o «επενδυτής» της Lotus;

Η διάσωση θα καταλήξει σε φιάσκο;

  • -
  • -

Μόλις την Κυριακή το βράδυ ο Mansoon Ijaz, το κεφάλι της Quantum Motorsports Limited, συγκάλεσε συνέντευξη τύπου στο Motorhome της Lotus για να εξηγήσει στους δημοσιογράφους το τι μέλει γενέσθαι με την επένδυση που κάνει στην Lotus.

 

Είπε διάφορα, για το τι θα κάνει από δω και μπρος, το πώς θα καλύψει το χρέος που έχει τόσο σε προμηθευτές όσο και στην Genii Capital, τον επενδυτικό όμιλο που έχει την ομάδα, πως θα πληρωθεί ο Raikkonen, αλλά και πως σκοπεύει να φέρει χορηγούς. Η αλήθεια είναι ότι ακούσαμε την συνέντευξη αρκετές φορές και αυτά που έλεγε ήταν περίεργα. Έκανε μεγαλύτερη αναφορά για τις επιτυχίες της οικογένειάς του, παρά σε αυτά που έρχονται για την συνέχεια της ομάδας.

 

Είπε ότι η συμφωνία έχει κλείσει, αλλά τα λεφτά δεν έχουν φτάσει στους λογαριασμούς της ομάδας. Σήμερα στο Sport Bild εμφανίστηκε ένα άρθρο στο οποίο υπάρχει μια έρευνα για τον Mansoon Ijaz. Φαίνεται λοιπόν ότι ο «επενδυτής» είναι μεγάλος φαφλατάς και μπλεγμένος σε σκάνδαλα τόσο οικονομικής φύσης αλλά και πολιτικά.

 

Στην συνέχεια υπάρχει παράδειγμα που το 2008 είχε φέρει στην επιφάνεια ένα project στο Las Vegas (Aquarius Towers) αξίας 50εκ όπου ήταν και πάλι «υπογεγραμμένο συμβόλαιο», το οποίο ήταν και πάλι φούσκα.

 

Τα πράγματα δεν είναι καλά για την Lotus. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι θα πάνε στην λύση του Maldonado ο οποίος φέρνει «σίγουρα» λεφτά από την PDVSA.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...