Φεύγει τελικά από την Mercedes o Ross Brawn

Θα αναλάβει ο Paddy Lowe

  • -
  • -

Τελικά η Mercedes και ο Ross Brawn δεν τα βρήκαν. Όπως είχε τονίσει στα paddock στην διάρκεια του τριημέρου στην Ιαπωνία ο Ross Brawn ήθελε να συνεχίσει να έχει τον πλήρη έλεγχο της ομάδας, αλλά κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, καθώς η ομάδα είχε άλλα πλάνα.

 

Έτσι, σύμφωνα με άρθρο που εμφανίστηκε στο BBC, ο Brawn πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την θέση του Προέδρου της ομάδας μετά από την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, και όπως έχει σχεδιαστεί αρχικά την θέση του θα πάρει ο Paddy Lowe που ήρθε από την McLaren στα μέσα της σαιζόν.

 

Το μέλλον του Brawn παραμένει άγνωστο. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν ανακατεύει τις δουλειές του, και έτσι δεν έχει κάνει καμία συμφωνία με κανέναν. Υπάρχει η πρόκληση της Honda, από την στιγμή που γνωρίζεται πολύ καλά με τους Ιάπωνες (είχε αγοράσει την ομάδα της Honda, που μετονομάστηκε σε Brawn GP και πήρε τον τίτλο του 2009), καθώς οι Ιάπωνες θέλουν κάποιον να ηγηθεί της επιστροφής τους στην F1 το 2015 στον ρόλο του προμηθευτή κινητήρα στην McLaren. Υπάρχει πάντα και η πρόκληση της FIA, καθώς έχει συνεργαστεί επι σειρά ετών με τον Πρόεδρο της FIA Jean Todt.

 

Φυσικά δεν ξεχνάμε ότι μπορεί και να συνταξιοδοτηθεί στα 58 του χρόνια, και να ασχοληθεί με το αγαπημένο του «σπορ», το ψάρεμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...