Συγνώμη ζήτησε ο Boullier για τα «Γαλλικά»

Raikkonen και Alan Permane στα μαχαίρια

  • -
  • -

O Πρόεδρος της Lotus Eric Boullier ζήτησε συγνώμη για τα «Γαλλικά» που ανταλλάχτηκαν ανάμεσα στον Kimi Raikkonen και τον υπεύθυνο πίστας της ομάδας Alan Permane κατά την διάρκεια του αγώνα. O Permane ζήτησε από τον Raikkonen να φύγει «έξω από τον γ***μένο δρόμο», όταν ο Φιλανδός αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα ελαστικά του και ο Grosjean προσπαθούσε να τον περάσει.

 

Ο Raikkonen απάντησε και αυτός με «Γαλλικά» και ο Boullier είπε ότι θα μιλήσει στους οδηγούς του πριν από τον αγώνα στο Abu Dhabi. «Ο Romain ήταν 2 δευτερόλεπτα στον γύρο ταχύτερος από τον Kimi στο σημείο εκείνο, οπότε δεν ήταν καν εντολή. Σε ότι αφορά την ενδοεπικοινωνία, θα μπορούσε να είναι με λιγότερο συναίσθημα. Υπήρχε μεγάλη ένταση, πολλά πιθανά τεχνικά προβλήματα, και κάποιες λέξεις που βγήκαν ήταν απλά όχι σωστές. Ξέρω ότι αρκετοί έμειναν έκπληκτοι και θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για αυτό εκ μέρος της ομάδας. Δεν θα γίνει πάλι», είπε ο Boullier.

 

Εν τω μεταξύ ο Permane δέχθηκε απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του από οργισμένους οπαδούς του Raikkonen. Η κατάσταση δείχνει έκρυθμη και περιμένουμε να δούμε με ποιον τρόπο θα λήξει η συνεργασία Raikkonen και Lotus.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...