Περίεργα πράγματα στην Ferrari

Συνεχίζονται οι δηλώσεις

  • -
  • -

Συνεχίζονται τα περίεργα στην ομάδα της Ferrari. Ιστορικά η Ιταλική ομάδα ελέγχει προσεκτικά το τι βγάζει προς τα έξω και όλα περνούν από σχολαστικό έλεγχο. Πρόσφατα δυο Ιταλοί οπαδοί είχαν την ευκαιρία να πάνε στο Maranello και να συναντήσουν τον Stefano Domenicali, αγωνιστικό διευθυντή της ομάδας. Τον ρώτησαν αρκετά πράγματα και πήραν ευθείς απαντήσεις. Το περίεργο είναι ότι αυτά βγήκαν προς τα έξω.

 

Ρωτήθηκε για τον Alonso και την συμπεριφορά του μετά από ήττες.  «Για τον Alonso; Εάν ήταν να πω κάτι για αυτόν, όπως θα ήταν και η περίπτωση με τους μηχανικούς μου, θα ήταν πίσω από κλειστές πόρτες και με πολύ σκληρό τρόπο. Αλλά εξωτερικά πάντα θα υποστηρίζω την ομάδα μου. Όταν πέρασε το όριο, ο Πρόεδρος Montezemo παρενέβη και προσωπικά, όπως έκανα και γω», είπε ο Domenicali.

 

Για τον λόγο που κράτησαν τον Massa μέχρι τώρα : «Υπάρχουν δυο λόγοι. Από ιατρικής άποψης δεν υπάρχει απόδειξη ότι το ατύχημά του (στην Ουγγαρία το 2009), του άφησε μόνιμη βλάβη, σε ότι αφορά την όρασή του και τα αντανακλαστικά του. Και μετά ήταν η ευγένεια που απαιτήθηκε να δώσουμε σε έναν οδηγό που δεν ήταν τυχερός, την ευκαιρία να δείξει ότι αξίζει να μείνει μαζί μας. Εάν ο Felipe δεν μπόρεσε να δείξει αυτό που περιμέναμε ήταν κυρίως γιατί το πίσω μέρος του μονοθεσίου ήταν πολύ νευρικό στο πίσω μέρος, αλλά το 2008 παραλίγο να πάρει τον τίτλο, και εμείς τον βλέπαμε σαν παγκόσμιο πρωταθλητή. Πήραμε πίσω τον Raikkonen γιατί θέλαμε περισσότερα. Όταν τον αντικαταστήσαμε με τον Alonso δεν ήταν χαρούμενος και τώρα γυρίζει με μεγάλη διάθεση να τα πάει καλά»

 

Ερωτήθηκε εάν η επιλογή Alonso ήταν η σωστή : «Εάν τα τελευταία 4 χρόνια ήμασταν κοντά στο να πάρουμε τον τίτλο ήταν λόγω αυτού. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να του δώσουμε ένα μονοθέσιο το οποίο να ανταποκρίνεται στο ταλέντο του. Τον συγκρίνεις με τον Vettel, αλλά όταν έχεις ένα καλύτερο μονοθέσιο, τα πάντα είναι πιο εύκολα». Τέλος μίλησε και για τον Kubica : «Ναι είχαμε την προσοχή μας πάνω του. Δυστυχώς δεν νομίζω ότι θα γυρίσει πίσω λόγω του προβλήματός του θα είχε πρόβλημα σε κάποιες περιπτώσεις που θα χρειάζονταν αντανακλαστικά. Είναι κρίμα»

 

Την ίδια στιγμή συνέντευξη στο MSN.com έδωσε ο Montezemolo και είπε για τον Raikkonen: «Στην F1 είναι καιρός να γυρίσουμε στις νίκες, γιατί έχω εκνευριστεί να έρχομαι δεύτερος εδώ και 4 χρόνια. Είμαι ευχαριστημένος για τον Kimi, έχει κίνητρο σε μια πολύ σημαντική στιγμή της καριέρας του. Ο συνδυασμός Alonso και Kimi θα είναι πολύ δυνατός. Μπορούμε να βασιστούμε ότι ο Kimi θα πάρει βαθμούς από πιθανούς αντιπάλους»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...