Δεν πιέζει την Lotus o Hulkenberg

Απλώς θα ήθελε να μάθει σύντομα το μέλλον του

  • -
  • -

Ο οδηγός της Sauber, Nico Hulkenberg, αρνήθηκε ότι έβαλε καταληκτική ημερομηνία στην Lotus για να τον προσλάβουν για το 2014. Αυτή τη στιγμή ο Γερμανός οδηγός βρίσκεται στην πρώτη θέση των επιλαχόντων για την κάλυψη του κενού που άφησε με την η αποχώρησή του ο Raikkonen.

 

Μάλιστα ο Hulkenberg έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην Κορέα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. «Δεν έβαλα καταληκτική ημερομηνία, ήταν μια παρεξήγηση και κάποιος το έθεσε λάθος. Αλλά αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι θα επιθυμούσα μια διευκρίνιση ή διαβεβαίωση μέχρι το τέλος του Οκτώβρη», είπε στην συνέντευξη τύπου.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Hulkenberg είχε συμφωνήσει σε όλα με την Ferrari και το μόνο που απέμεναν ήταν οι υπογραφές. Όταν όμως στην Scuderia είδαν ότι θα μπορούσαν να πάρουν τον Raikkonen, άλλαξαν ρότα.

 

Στην Lotus έχει χτυπήσει την πόρτα και ο Pastor Maldonado, με το Γερμανικό Auto Motor und Sport να αναφέρει ότι η Williams, ομάδα στην οποία τρέχει ο οδηγός από την Βενεζουέλα, έβαλε δικηγόρο να εξετάσει κατά πόσο ο οδηγός μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του (το οποίο φέρνει τα πετροδόλαρα της PVDSA), και ο οποίος αποφάνθηκε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...