Ο Montezemolo πιστεύει ότι ο Raikkonen θα πιέσει τον Alonso

… συνέντευξη στην Gazzetta dello Sport

  • -
  • -

Συνέντευξη στην Ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport έδωσε ο Πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo. Ο Monte είπε για την επιστροφή του Raikkonen στην Ιταλική ομάδα : «Η περίπτωση του Raikkonen είναι παρόμοια με αυτή του Lauda. Ο Nikiείχε πει σε μια στιγμή ΄φτάνει’ γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει. Μιλάω για τον δίδυμο οδηγό του Kimi, γιατί αυτός που είχαμε να οδηγεί για μας δεν ήταν αυτός που προσλάβαμε»

 

Και συνέχισε : «Η διακοπή του έκανε καλό, επέστρεψε στα καλύτερά του, κέρδισε αγώνες, και τερμάτισε σε πολλούς. Από τον Raikkonen απαιτώ νίκες, σταθερότητα και βάθρα. Ο κερδισμένος (της υπόθεσης) θα είναι ο Alonso. Επιστρέφοντας στον Lauda, μόλις γύρισε κέρδισε τον Prost (στην McLaren) για το πρωτάθλημα». Στην συνέντευξη τόνισε ακόμα ότι πιστεύει ότι ο Raikkonen θα πιέσει τον Alonso, κάτι που θα τον ωφελήσει. Ερωτηθείς για το πότε μίλησε με τον Φιλανδό, ο Montezemolo απάντησε ότι έγινε 10 μέρες πριν από το Ιταλικό GP.

 

Στο τέλος αναφέρθηκε και στον Domenicali αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτός ήταν ο βασικός υποστηρικτής της ιδέας, λέγοντας ακόμα ότι η θέση του δεν κινδυνεύει : «Θα μας έλειπε. Αυτός ήταν η βασική αιτία για την επαναπρόσληψη του Kimi. Έχεικάνειπολύδουλειάγιατομέλλον. Μην ξεχνάμε ότι χάσαμε το πρωτάθλημα στα τελευταία 3 χρόνια στον τελευταίο αγώνα, κάτι που δεν ήταν δικό του σφάλμα»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...