Alonso και Raikkonen : Θα δουλέψει ή όχι;

Διίστανται οι απόψεις

  • -
  • -

Το 2014 η Ferrari θα έχει τους Raikkonen και Alonso να υπερασπίζονται τα κόκκινα χρώματα. Για το εάν θα μπορέσει αυτός ο συνδυασμός να δουλέψει ή όχι εξέφρασαν πολλοί άποψη.

 

Διαβάσαμε σήμερα την άποψη του Michael Schumacher όπως την εξέφρασε στην Γερμανική εφημερίδα Bild. O Γερμανός επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε: «Η Ferrari με Fernando και Kimi, ακούγεται σαν ένα εκρηκτικό μίγμα». Ο Schumacher είχε περάσει πολλά χρόνια στην Ιταλική ομάδα και ξέρει το πώς δούλευε το σύστημα.

 

Διαφορετική άποψη εξέφρασε ο Mark Webber, ο οποίος είναι προσωπικός φίλος του Fernando Alonso, σε εκδήλωση της GEOX : «Πιστεύω ότι ο Fernando θα δει την θετική πλευρά του θέματος. Τα θετικά για μένα είναι ότι ο Fernando θέλει μεγαλύτερη πίεση τα Σάββατα (στα προκριματικά), και για αυτά θα ζει. Ο Kimi θα τον ανυψώσει και θα τον βοηθήσει να πάρει το μέγιστο από τον εαυτό του το Σάββατο το απόγευμα. Για την Κυριακή δεν υπάρχει ζήτημα. Ξέρουμε ότι ο Fernando είναι ένας απίστευτος οδηγός, αλλά το Σάββατο ο Kimi θα τον πάει σε ένα άλλο επίπεδο. Ο Fernando θα το δει σαν μια ευκαιρία να πάει καλά εναντίων του Kimi»

 

Όμως τόνισε ότι θέλει προσοχή από την Ferrari : «Η ομάδα θα πρέπει να προσέχει στον τεχνικό τομέα. Ο Kimi είναι ένα φαινόμενο, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν ο Fernando νιώσει ότι θα είναι ίσοι και στην δουλειά που υπάρχει. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για την επόμενη σαιζόν. Και οι δυο οδηγοί πρέπει να βάλουν πολλά στο θέμα και δεν πιστεύω ότι ο Fernando θα είναι χαρούμενος εάν κάνει την δουλειά μόνος του. Αλλά θα τα βρούνε. Δεν βλέπω κάποιο αρνητικό. Αλλά έχουν 12 μήνες να τα καταφέρουν. Ο Fernando δεν θα είναι πολύ υπομονετικός από πλευράς απόδοσης, πόσο μάλλον ποιος είναι ο ομόσταυλός του. Δεν πιστεύω ότι θα είναι πολύ υπομονετικός»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...