Κάθε μέρα και από ένα νέο σενάριο για Raikkonen

Όρεξη να υπάρχει ...

  • -
  • -

Κάθε μέρα που περνάει ακούγεται και ένα νέο σενάριο, μια νέα ιστορία για το μέλλον του Raikkonen. Χθες είχαμε την δήλωση του μάνατζερ του Φιλανδού οδηγού να λέει ότι «H Lotus κρατάει το κλειδί για το μέλλον του Raikkonen. Εάν η ομάδα μπορέσει να του δώσει τις απαντήσεις που ζητά, και οι οποίες θα του διασφαλίσουν ότι θα έχει ένα μονοθέσιο με το οποίο μπορεί να παλεύει για νίκες και πρωτάθλημα, τότε θα μείνει».

 

Αυτά από την … επίσημη πλευρά. Ο Φιλανδικός Τύπος πριν από μέρες, και ο Γερμανικός χθες ανέφερε ότι πηγή της πληροφορίας ότι ο Raikkonen θα πάει στην Ferrari, είναι ο … ίδιος. Αναφέρεται ότι η είδηση του «ξέφυγε» σε φίλους, κατά την διάρκεια ενός πάρτι στο Ελσίνκι  και ενώ το αλκοόλ έρεε άφθονο. Μάλιστα αναφέρεται ότι η προσφορά της Ferrari ήταν 11 εκ Ευρώ και μπόνους.

 

Όμως από την άλλη υπάρχουν και οι Ισπανοί, συγκεκριμένα ο ραδιοφωνικός σταθμός Cope, στον οποίο ανέφεραν ότι θα μπορούσαμε να δούμε τον Raikkonen στην McLaren με παράλληλη μετακίνηση του Button στην Ferrari.

 

Από την άλλη ακούγεται και ότι ο Alonso ψάχνεται για να φύγει από την Ferrari και το Tweet του στις 19 του μήνα ήταν … περίεργο. «Ο πολεμιστής που χρησιμοποιεί το ξίφος του όταν θίγεται δεν μπορεί να θεωρηθεί γενναίος, ο γενναίος δεν δειλιάζει, γιατί έχει υψηλότερους στόχους», έγραψε ο … σαμουράι Ισπανός και πολλοί το εξέλαβαν σαν απάντηση προς τον Montezemolo, βάζοντας όπου «ξίφος» την απόφαση του Montezemolo να φέρει τον Raikkonen πίσω στην Ferrari.

 

Ένα μεγάλο μπέρδεμα …

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...