Raikkonen : Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο Raikkonen

  • -
  • -

Με τον τρόπο αυτό απάντησε ο οδηγός της Lotus, Kimi Raikkonen, στο Γαλλικό περιοδικό AutoHEBDO στην «κλασσική» πλέον ερώτηση για το εάν έχει αποφασίσει για το μέλλον του. Οι επιλογές του Φιλανδού είναι δυο. Είτε να μείνει στην Lotus, είτε να πάρει την θέση του Mark Webber, που αποχωρεί στο τέλος της σαιζόν, στην Red Bull Racing.

 

«Δεν υπάρχει ποτέ ένας λόγος», είπε ο Kimi Raikkonen σχετικά με τι κριτήριο επιλογής της ομάδας για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. «Υπάρχουν λόγοι μέσα στην πίστα, και λόγοι εκτός πίστας. Ποτέ δεν πήρα την απόφαση μόνο βάση ενός λόγου, ή λόγω ενός ατόμου (εννοεί για την παρουσία του Newey). Μπορεί να αποτελεί έκπληξη, αλλά είμαι άνθρωπος που του αρέσουν οι λεπτομέρειες. Έχω οδηγήσει μονοθέσια σχεδιασμένα από τον Newey, η Red Bull με θέλει, αλλά έχουν και εναλλακτικές. Ο χρόνος θα δείξει», είπε ο Φιλανδός.

 

Ο οικονομικός παράγοντας αποτελεί κριτήριο; «Είναι ένας σημαντικός παράγοντας, αλλά όχι τα πάντα. Ότι και να αποφασίσω, η οικονομική κατάσταση θα ήταν σχεδόν ίδια με την παρούσα», τόνισε ο οδηγός, και έκλεισε λέγοντας «Η απόφασή μου θα βασίζεται σε όλα τα στοιχεία, όχι σε ένα. Υπάρχουν τόσα πολλά να διευκρινιστούν. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν ξέρω»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...