Χειμερινές δοκιμές για την Alfa Romeo 4C

Έρχεται η έκδοση παραγωγής

  • -
  • -

Η πρώτη παρουσίαση του πρωτοτύπου Alfa Romeo 4C έγινε στο σαλόνι της Γενεύης το 2011. Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού autoexpress στη φωτογραφία βλέπετε την έκδοση παραγωγής σε χειμερινές δοκιμές, λίγο πριν την αποκάλυψη της στη Γενεύη και την έναρξη τα παραγωγής τον Μάιο. Η τιμή της αναμένεται να ξεπερνά τα 45.000 ευρώ.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την έκδοση παραγωγής να διατηρεί τις εντυπωσιακές καμπύλες του πρωτοτύπου, παραπέμποντας σχεδιαστικά στην μεγαλύτερη 8C. Με μεταξόνιο 2,4 μέτρων, χρήση αλουμινίου και συνθετικών υλικών στο αμάξωμα, η έκδοση παραγωγής ξεφεύγει από τα 850 kg του πρωτοτύπου, με το βάρος της να υπολογίζεται ότι θα φτάσει περί τα 1000 kg.

Πηγή ζωής, ο τοποθετημένος στο κέντρο 4κύλινδρος turbo κινητήρας της 4C με κυβισμό 1.750 cc και απόδοση που εικάζεται ότι θα φτάνει μέχρι και τους 300 ίππους! Η κατασκευή του μοντέλου θα γίνεται από την Maserati στη Modena, με ρυθμό 2500 αυτοκινήτων το χρόνο. Στα σενάρια βρίσκεται και μια πιο πολυτελής και σπορ έκδοση της 4C με τα σήματα της Maserati.

Πηγή: autoexpress.co.uk

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...