Η Alfa Romeo στο Παρίσι

Έντονα σπορ παρουσία με έμπνευση από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike SBK

  • -
  • -
Alfa Romeo & SBK

Η Alfa Romeo και το Eni FIM SBK Superbike World Championship έχουν μια εξαιρετική συνεργασία εδώ από το 2007, με την Alfa να είναι ο Top Sponsor και να παρέχει το επίσημο Safety Car στο υψηλής τηλεθέασης Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το "Eni FIM 2012 SBK Superbike World Championship" αναμεταδίδεται από 104 τηλεοπτικούς σταθμούς σε ένα σύνολο σχεδόν 4.000 ωρών προβολής κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν, με περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια θεατές σε 180 χώρες σε όλο τον κόσμο (στοιχεία για το 2011), ενώ επιπρόσθετα υπάρχει το κοινό που παρακολουθεί τους αγώνες στην πίστα (πάνω από 1 εκατομμύριο).

Τρεις ξεχωριστές MiTo είδαμε στο περίπτερο της Alfa Romeo στη Διεθνή Έκθεση του Παρισιού 2012: μια έκδοση του Safety Car που χρησιμοποιήθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike Eni FIM SBK και δυο εκδόσεις που θα παρουσιαστούν επίσημα τους ερχόμενους μήνες και προέρχονται ακριβώς από τη MiTo Safety Car. Πρόκειται για την περιορισμένης έκδοσης MiTo 1.4 Multiair 170 PS Superbike Limited Edition που θα παραχθεί σε 200 μόλις αυτοκίνητα και για την MiTo 0.9 Turbo TwinAir 85 PS Superbike Special Series. Πηγή έμπνευσης για τις δυο ειδικές εκδόσεις είναι η MiTo Quadrifoglio Verde 1.4 MultiAir 170 PS, το επίσημο Safety Car του "Eni FIM SBK Superbike World Championship" με το αποκλειστικό χρώμα Rosso Competizione, την οποία είδαμε επίσης στο Παρίσι. Δίπλα τους, η Aprilia superbike που οδήγησε ο Max Biaggi στο SBK δίνοντας τον απαραίτητο για την περίσταση μοτοσυκλετικό τόνο στο σταντ της Alfa Romeo.

Νέα από το Παρίσι είχαμε και για την Giulietta. Πρόκειται για τα πακέτα εξοπλισμού Collezione pack και Sportiva. Ειδικά το εμπνευσμένο από το θρυλικό σήμα Quadrifoglio Verde πακέτο Sportiva είναι ήδη διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά σε όλες τις εκδόσεις Distinctive και περιλαμβάνει μαρσπιέ αλουμινίου στη βάση των θυρών, εσωτερικό κι εξωτερικό λογότυπο QV, πίσω σπορ ανάρτηση, σκουρόχρωμους προβολείς, καλύμματα εξωτερικών καθρεφτών Chrome Satine, ένθετο ταμπλό από σκούρο αλουμίνιο, σπορ δερμάτινο τιμόνι και χειρόφρενο με κόκκινες ραφές, μαύρο εσωτερικό, σπορ πεντάλ αλουμινίου κόκκινες 4πίστονες δαγκάνες φρένων, πλευρικά μαρσπιέ, ζάντες αλουμινίου σκουρόχρωμες QV 18’’ και σπορ σαλόνι με δέρμα microfibra (δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το πακέτο Sportiva των Giulietta και MiTo).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...