Seat Toledo Concept

Στο δρόμο για τη 4η γενιά

  • -
  • -

Στη Γενεύη παρουσιάστηκε το πρωτότυπο που δείχνει το δρόμο για την τέταρτη γενιά του ισπανικού οικογενειακού μοντέλου. Το επερχόμενο νέο Toledo θα τοποθετηθεί στην γκάμα της Seat ανάμεσα στο Leon και το  Exeo. Το νέο μοντέλο αναμένεται να μπει στην κατηγορία των μικρομεσαίων sedan, δίνοντας έμφαση στην πρακτικότητα και το value for money. Το πρωτότυπο Toledo διαθέτει μήκος 4480 mm, μεταξόνιο 2600 mm και πλάτος παρόμοιο με το Ibiza 1693 mm. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 500 lt.

Με την πρώτη ματιά το νέο Toledo, διαθέτει τη λογική του νέου Skoda Rapid, αποτελώντας επί της ουσίας το alter ego του επικεφαλή της κατηγορίας του Vw Group, το  VW Jetta.  Η σχεδίαση του, μοιράζεται την μοντέρνα αισθητική των σύγχρονων Seat, στοιχείο που του χαρίζει ένα αρκετά δυναμικό εμπρός μέρος. Πατάει πάνω στην πλατφόρμα του γερμανικού group ΑΟ-plus και θα διαθέτει κινητήρες TSI και TDI από την γκάμα του Leon.

Η τιμή του νέου Toledo στην Ισπανία αναμένεται γύρω στα 13000-14000 ευρώ και η διάθεση του μοντέλου παραγωγής αναμένεται να γίνει απο το 2013.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...