Νέα Porsche Panamera GTS

Νέο μέλος στην οικογένεια Panamera

  • -
  • -

Το λαμπερό Los Angeles διάλεξε η Porsche για να παρουσιάσει την νέα έκδοση GTS της Panamera. Η νέα έκδοση GTS μπαίνει σφήνα ανάμεσα στις S/4S και την ντίβα Turbo, χρησιμοποιώντας ως βάση την τετρακίνιση της 4S.

Ο ατμοσφαιρικός V8 των 4,8 λίτρων αποδίδει πλέον 30 επιπλέον ίππους φτάνοντας τους 430 ίππους και τα 520 Nm ροπής. Το 7αρι αυτόματο κιβώτιο PDK και το πακέτο Sport Chrono εξασφαλίζουν επιδόσεις 0-100 km/h σε 4,3 sec και 286 km/h τελικής ταχύτητας. Την διάθεση του οδηγού, ενισχύει η λειτουργία Sound Symposer που μεταφέρει τον ήχο της εισαγωγής στο εσωτερικό, ενισχύοντας το σπορ κλίμα.

Η αερανάρτηση χαμηλώνει το αμάξωμα κατά 10 mm (Normal Mode). Οι ζάντες των 19 ιντσών, με ελαστικά 255/45 εμπρός και 285/40 πίσω, ενισχύουν τα δυναμικά χαρακτηριστικά αλλά και την εμφάνιση. Οι υπαρκτές αλλά διακριτικές αλλαγές στην εμφάνιση, όπως οι μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και οι μαύρες γυαλιστερές επιφάνειες, υπογράφουν το διαφορετικό ύφος της έκδοσης GTS. Το εσωτερικό με τα σπορ καθίσματα είναι ντυμένο με έναν ξεχωριστό συνδυασμό Alcantara και δέρματος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...