Νέο σήμα για τις Porsche Turbo - Ποιες είναι οι αλλαγές

Χωρίς το παραδοσιακό «χρυσό» στο έμβλημα της αλλά με μαύρο και μεταλλικό γκρι φινίρισμα θα κυκλοφορούν από δω και στο εξής όλες οι Turbo εκδόσεις της Porsche

  • -
  • -

Τα μοντέλα Porsche Turbo αποκτούν πλέον ένα νέο σήμα, ώστε να φαίνονται ακόμα πιο άγρια, πιο σκοτεινά… πιο ξεχωριστά. Η κλασική χρυσαφί απόχρωση αντικαθίσταται από μία πιο σκούρα, ένα χρωματικό κράμα μαύρου με μεταλλικό γκρι.

Η νέα εμφάνιση Turbonite δημιουργήθηκε από το ειδικό τμήμα Porsche Color & Trim, με αφορμή τα 75 χρόνια ζωής της εταιρείας.

Ταυτόχρονα όμως με το νέο logo, η Porsche, θα προσφέρει αυτή τη νέα χρωματική απόχρωση και σε πολλά ακόμα σημεία στα Turbo μοντέλα της, όπως στις ζάντες, στους προφυλακτήρες, στα περιγράμματα των παραθύρων, στην αεροτομή κ.α.

Στο εσωτερικό, το Turbonite θα κοσμεί το τιμόνι, ενώ όσοι επιθυμούν, θα μπορούν να ντύσουν με το νέο λογότυπο, τόσο τις ζώνες ασφαλείας, όσο και τον επιλογέα ταχυτήτων.

Επίσης, τα Turbo μοντέλα της Porsche που είναι εξοπλισμένα με μαύρο εσωτερικό θα χρησιμοποιούν την απόχρωση Turbonite ως χρώμα που θα κάνει αντίθεση. Θα χρησιμοποιείται δηλαδή στις ραφές στα καθίσματα, στην επένδυση στα πάνελ των θυρών, στον πίνακα οργάνων και στα πατάκια.

Εγκαίνια… με την Porsche Panamera Turbo

Το πρώτο μοντέλο που θα φέρει το ανανεωμένο λογότυπο Turbonite της Porsche θα είναι η Panamera Turbo, το ντεμπούτο της οποίας έχει προγραμματιστεί για τις 24 Νοεμβρίου.

Δείτε ακόμα: Νέα Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid 

Η Porsche έχει ήδη ανακοινώσει ότι στη γκάμα του μοντέλου θα υπάρχει έκδοση Turbo E-Hybrid με κινητήρα V8 twin-turbo 4,0 λίτρων ο οποίος θα συνεργάζεται με ηλεκτροκινητήρα όπου συνδυαστικά, το σύστημα θα αποδίδει ισχύ σχεδόν 650 ίππων. Το υβριδικό σύστημα της νέας Panamera είναι το ίδιο ουσιαστικά με της επίσης νέας Cayenne.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...