Honda CR-V Concept

Η νέα γενιά προ των πυλών

  • -
  • -

Στηριζόμενο στον Crossover χαρακτήρα, το πρωτότυπο πάνω στο οποίο θα βασίζεται το νέο CR-V βασίζεται εν μέρει στις σχεδιαστικές γραμμές του σημερινού μοντέλου. Οι πιο δυναμικές γραμμές στο εμπρός μέρος και η σχεδίαση της ουράς δίνουν μια αύρα από το Volvo ΧC-60. Οι πληροφορίες για μεγαλύτερο μεταξόνιο, πιθανότατα να σχετίζονται με μια 7θέσια έκδοση του νέου CR-V.

Στο θέμα των κινητήρων αναμένεται ένας νέος 2,5 λίτρων κινητήρας θα στοχεύει στην Αμερικανική αγορά, με τον οικονομικό 2.2 i-DTEC diesel να κερδίζει μερικούς ίππους φτάνοντας τους 165, αποτελώντας την πιο συμφέρουσα λύση για την ευρωπαϊκή αγορά. Η έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης των 2,0 λίτρων αναμένεται να συμπληρώνει την γκάμα στην Ευρώπη, ενώ για εμάς του αποκλεισμένους φορολογικά πλέον στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πληροφορίες για downsized σύνολα. Ερωτηματικό προκύπτει αν η βασική έκδοση του νέου CR-V θα είναι αποκλειστικά 2WD ή θα υπάρχουν μόνον 4WD επιλογές στην γκάμα του.

Η αμερικάνικη εκδοχή θα κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση του Λος Άτζελες (18-27 Νοεμβρίου), το ιαπωνικό μοντέλο αναμένεται τον Δεκέμβριο, ενώ οι ευρωπαίοι πελάτες θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το φθινόπωρο του 2012.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...