Smart Fortwo: pearlgrey Edition

Άλλη μια ειδική έκδοση

  • -
  • -

Ακολουθώντας τα χνάρια του nightorange Fortwo οι άνθρωποι της Smart παρουσίασαν μια νέα έκδοση με την ονομασία pearlgrey για το δημοφιλές μοντέλο τους. Βασικό χαρακτηριστικό της νέας ειδική έκδοσης, το ξεχωριστό γκρι του γραφίτη μεταλλικό χρώμα. Ο κλωβός tridion είναι βαμμένος στο κλασσικό ασημί χρώμα, οι καφρέπτες και η εμπρός γρίλια είναι βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος, με τις ζάντες αλουμινίου των τριών διπλών ακτινών να συμπληρώνουν οπτικά την νέα έκδοση.

Στο εσωτερικό η διχρωμία του μαύρου με το ανοιχτό γκρι δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, το οποίο ενισχύεται από τα ημί-δερμάτινα καθίσματα, το δερμάτινο ταμπλό και τις πόρτες με τις δερμάτινες λεπτομέρειες. Ο υπόλοιπος διάκοσμος, τα όργανα και οι διακόπτες ακολουθούν στα ίδια χρωματικά πλαίσια δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Βασισμένο στο επίπεδο εξοπλισμού Passion η νέα ειδική έκδοση του Smart διαθέτει τη λειτουργία του αυτομάτου κιβωτίου softouch και την πανοραμική οροφή στις coupe εκδόσεις, εκτός από όλα τα άλλα απαραίτητα στοιχέια εξοπλισμού.

To pearlgrey Smart θα είναι διαθέσιμο τόσο σαν Coupe, όσο και σαν Cabrio με το εμπορικό λανσάρισμα στην Ευρώπη να γίνεται από τον προσεχή Νοέμβρη. Οι τιμές για την ατμοσφαιρική έκδοση των 71 ίππων και το Coupe αμάξωμα θα ξεκινούν ενδεικτικά από τα 14.490 € στην ευρωπαϊκή αγορά. Η νέα έκδοση του Smart θα διατίθεται και με τον turbo κινητήρα των 84 ίππων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...