Νέο Audi A3 - Επίσημα σχέδια

Στα σκαριά η νέα γενιά

  • -
  • -

Τα πρώτα επίσημα σχέδια για το επόμενο Audi A3, δόθηκαν στην δημοσιότητα από τους Γερμανούς. Η βασική σχεδιαστική γραμμή διατηρεί το χαρακτήρα της, ενώ η νέα γενιά θα προσφέρεται σε τρία διαφορετικά αμαξώματα.

Σχεδιασμένη κυρίως για τις αγορές της Αμερικής και της Κίνας, η sedan έκδοση –στο μοτίβο του A3 Concept- θα εμφανιστεί μέσα στο 2012 και στην Ευρώπη. Η πλατφόρμα του 4θυρου A3, αναμένεται να είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη, με κατά 263 mm μεγαλύτερο μεταξόνιο, μεγαλύτερο πλάτος και μικρότερο ύψος, προσεγγίζοντας σε μέγεθος το A4 πρώτης γενιάς. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η sedan εκδοχή του νέου A3, πιθανόν να επηρεάσει την πορεία του A4, αλλά η Audi πιστεύει στην ανάγκη ύπαρξης του για την αγορά της Αμερικής. Νέες πιο green εκδόσεις, plug in hybrid και με φυσικό αέριο, θα πλαισιώνουν τη γκάμα του νέου μοντέλου.

Τo ντεμπούτο του νέου A3, υπολογίζεται να γίνει στην επόμενη έκθεση της Γενεύης το 2012, υπολογίζοντας και την παρουσία μιας αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης περιορισμένης παραγωγής. Ξεκινώντας με το 3θυρο αμάξωμα, θα ακολουθήσουν το sedan και 5θυρο μοντέλο, ενώ στη συνέχεια σχεδιάζετε να λανσαριστεί και η Cabriolet παραλλαγή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...