Ήρθε Ελλάδα το CUPRA Leon 1.5 TSI - Δείτε τιμές & εξοπλισμό

Η γκάμα του Leon εμπλουτίστηκε με εκδόσεις 150 και 190 ίππων, κι έτσι το σπορ hatchback προσφέρει περισσότερες επιλογές από ποτέ.

  • -
  • -

Η CUPRA ενισχύει το βασικό μοντέλο της διευρύνοντας την γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων του. Η πιο προσιτή εκδοχή του διαθέτει πλέον έναν 1.5 TSI 150 ίππων, ενώ μια βενζινοκίνητη με 190 ίππους προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στον υποψήφιο αγοραστή του μοντέλου.

«Το CUPRA Leon είναι ήδη ο βασιλιάς των δρόμων αλλά συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε συνεχώς το αυτοκίνητο για να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας δίνοντας περισσότερες επιλογές και αυξάνοντας τους στόχους πωλήσεων του», δήλωσε ο Kai Vogler, Αντιπρόεδρος Sales & Marketing της CUPRA. «Με την εισαγωγή αυτών των κινητήρων, η φιλοδοξία μας είναι να έχουμε μία ακόμα πιο μεγάλη επιτυχία και με το CUPRA Leon, όπως κάναμε και με το Formentor».

Η βασική έκδοση CUPRA Leon 1.5 TSI προσφέρεται τόσο με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, όσο και με αυτόματο DSG 7 σχέσεων. Μάλιστα, η έκδοση 1.5 TSI DSG διαθέτει ήπια υβριδική τεχνολογία mHEV, η οποία προσφέρει χαμηλές εκπομπές ρύπων 135 gr/km και μέση κατανάλωση μόλις 6 lt/100km. Το ισχυρότερο Leon 2.0 TSI, προσφέρεται αποκλειστικά με κιβώτιο ταχυτήτων DSG7, ενώ σε όλες τις νέες εκδόσεις η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς.

CUPRA Leon

Τι αλλάζει στο Leon πέρα από τους κινητήρες

Οι νεότερες προσθήκες στην οικογένεια CUPRA Leon συνδυάζονται με τη βελτίωση του επιπέδου εξοπλισμού, προσδίδοντας περισσότερη αξία και ποιότητα. Στο εσωτερικό, το αυτοκίνητο θα διατίθεται με υφασμάτινα καθίσματα CUPRA Sports και προαιρετικά με δερμάτινα καθίσματα bucket CUPRA που συμπληρώνονται από το ταμπλό με ραφές, όλα σε χρώμα Petrol Blue ή μαύρο.

Δείτε ακόμη CUPRA Leon vs Volkswagen Golf GTI

Οι τιμές διάθεσης των νέων εκδόσεων CUPRA Leon στην Ελλάδα ορίστηκαν ως εξής:

1.5 ΤSI 150 PS           28.890 €
1.5 ΤSI 150 PS DSG mHEV  31.390 €
2.0 ΤSI 190 PS DSG  34.690 €
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...