Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα η νέα BMW M2; Αναλυτικά οι τιμές

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία της BMW ανακοίνωσε τις τιμές για την πολυαναμενόμενη M2, με τις εκρηκτικές επιδόσεις και την επιθετική εμφάνιση.

  • -
  • -

Η νέα BMW M2 παρουσιάστηκε πρόσφατα, με την υπόσχεση ότι παραμένει το ανόθευτο, πανίσχυρο sport coupe με κίνηση στον πίσω άξονα και 460 ίππους. Τώρα, ήρθε η στιγμή να υποδεχτούμε τη νέα M2 και στην Ελλάδα, καθώς η εισαγωγική εταιρεία ανακοίνωσε τον τιμοκατάλογό της με κάθε επισημότητα. Να θυμίσουμε, ότι θα είναι διαθέσιμη τόσο με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, όσο και με χειροκίνητο εξάρι. Σε κάθε περίπτωση, η κίνηση μεταδίδεται στον πίσω άξονα.

Σε ποιες εκδόσεις διατίθεται η νέα BMW M2;

Εκτός των «απλών» εκδόσεων της BMW M2, στον κατάλογο βλέπουμε και τις αναβαθμισμένες M Race Track. Ποιες είναι οι διαφορές; Η ακριβότερη έκδοση θα έχει τα εντυπωσιακά ανθρακονημάτινα bucket καθίσματα M Carbon Seats με την κορυφαία στήριξη του σώματος του οδηγού, την επίσης carbon οροφή που μειώνει το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου, εσωτερικό πακέτο διακόσμησης από ανθρακόνημα και το πακέτο M Driver’s Pack.

Εννοείται ότι από τη βασική έκδοση υπάρχουν τα… ευκόλως εννοούμενα, όπως το εξαιρετικό μπλοκέ διαφορικό Active M Diff, φώτα LED, πακέτο εμφάνισης Μ, ζάντες 19 ιντσών εμπρός και 20 ιντσών πίσω, αλλά και οι μεγάλες, κυρτές οθόνες BMWLiveCockpitPlus. Από εκεί και πέρα ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι ιδιαίτερα μακροσκελής, σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες εκδόσεις. Κάτι… ασυνήθιστο που παρατηρούμε, έχει να κάνει με το κιβώτιο. Το χειροκίνητο εξάρι χρεώνεται έξτρα! Η στάνταρ -και φθηνότερη- επιλογή είναι το αυτόματο οκτάρι M Steptronic.

Επιδόσεις που δικαιολογούν το γράμμα M

H νέα BMW M2 εφοδιάζεται με τον εξακύλινδρο σε σειρά turbo βενζινοκινητήρα των 3.0 λίτρων με το όνομα S58. Αποδίδει 460 ίππους και 550 Nm ροπή, ενώ τα 0-100 km/h έρχονται σε μόλις 4,1 δευτερόλεπτα (αυτόματο κιβώτιο) ή 4,3 δευτερόλεπτα (χειροκίνητο 6άρι). Εδώ μπορείτε να μάθετε τα πάντα για τη νέα BMW M2

Οι τιμές της νέας BMW M2 στην Ελλάδα

  • BMW M2 460 PS M Steptronic: 95.045 €
  • BMW M2 460 PS M Steptronic M Race Track: 110.060 €
  • BMW M2 460 PS Manual: 95.740 €
  • BMW M2 460 PS Manual M Race Track: 110.755 €  


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...