Full υβριδικά B-SUV: Suzuki Vitara 1.5 ή Toyota Yaris Cross; Δείτε τι ψηφίσατε

Δύο αρκετά διαφορετικά B-SUV, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά σε χαρακτηριστικά. Η «μάχη» μεταξύ τους ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι!

  • -
  • -

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Suzuki αποκάλυψε πως το Vitara θα διατεθεί σε full υβριδική έκδοση, εκτός των mild hybrid εκδόσεων που ήδη υπήρχαν στην γκάμα. Αυτή ήταν η καλύτερη αφορμή για να το θέσουμε αντιμέτωπο με το Toyota Yaris Cross, το νεότερο SUV της ιαπωνικής εταιρείας, η οποία μάλιστα έχει γράψει ιστορία στο κομμάτι των full υβριδικών μοντέλων.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΕΟ FULL HYBRID SUZUKI VITARA (ΤΙΜΕΣ)

Εξελίσσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία εδώ και περίπου 20 χρόνια και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι είναι η μετρ του είδους. Σε προηγούμενο άρθρο μας αναλύσαμε τις ομοιότητες, αλλά και τις διαφορές των δύο νέων υβριδικών μοντέλων. Με 116 ίππους αμφότερα, αλλά και με ατμοσφαιρικό κινητήρα εσωτερικής καύσης των 1.5 λίτρων, τα αυτοκίνητα μοιάζουν πολύ σε χαρακτηριστικά, αλλά είναι εντελώς διαφορετικά.

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΤΟ ΝΕΟ TOYOTA YARIS CROSS

Στο τέλος του άρθρου σας ζητήσαμε να μας πείτε ποιο προτιμάτε από τα δύο. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό αφού μιλάμε για ένα… ντέρμπι! Το Toyota Yaris Cross, ως νεότερη πρόταση, κέρδισε τη μάχη χάρη στη φρεσκάδα του, αλλά και το όνομα Yaris, που (στην Ελλάδα τουλάχιστον) αρκεί για μια απόλυτα επιτυχημένη εμπορική πορεία. Η επιτυχία του Suzuki είναι ότι κατάφερε να μείνει τόσο κοντά του.

Ποιο είναι τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας λοιπόν;

  • Toyota Yaris Cross: 52%
  • Suzuki Vitara Hybrid: 48%

Αν δεν έχετε ψηφίσει ακόμη, μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ εδώ.

*Τα νούμερα ισχύουν τη στιγμή συγγραφής του συγκεκριμένου άρθρου. Επειδή το αφιέρωμα είναι live, αυτά ενδέχεται να αλλάξουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...