Δες τα σχέδια του νέου Niro που αποκάλυψε η Kia [Φωτογραφίες]

Μέσα στην εβδομάδα η επίσημη παρουσίαση

  • -
  • -

Μόλις 4 ημέρες έμειναν σύμφωνα με την Kia για την επίσημη παρουσίαση της δεύτερης γενιάς του Niro, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Mobility Show 2021 της Σεούλ την ερχόμενη Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου. Σαν να μην έφτανε αυτό όμως, η κορεατική μάρκα έδωσε στην δημοσιότητα μερικά σκίτσα του νέου μοντέλου ως teaser, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ήθελαν την δεύτερη γενιά να επηρεάζεται σχεδιαστικά σε μεγάλο βαθμό από το HabaNiro concept του 2019.

Τα εμπρός φώτα LED μοιάζουν αρκετά με αυτά του πρωτότυπου, ενώ ακριβώς από πάνω βρίσκεται μία λεπτή οριζόντια γρίλια την οποία τονίζει μία χρωμιομένη γραμμή που εκτείνεται στην μάσκα από άκρη σε άκρη. Στο εσωτερικό συναντάμε ένα ανασχεδιασμένο ταμπλό με ένα πάνελ να φιλοξενεί τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνη για το infotainment που μοιάζουν με αυτά που είδαμε στο νέο Sportage.  Το τιμόνι φαίνεται να θυμίζει αυτό που είδαμε στην αμιγώς ηλεκτροκίνητη ναυαρχίδα, EV6.

Η δεύτερη γενιά του Kia Niro πιθανότατα θα είναι διαθέσιμη τόσο ως plug-in hybrid αλλά και ως αμιγώς ηλεκτροκίνητη, όπως είδαμε να γίνεται και με το πρώτης γενιάς e-Niro, πάνω στην πλατφόρμα του οποίου λογικά θα βασίζεται αλλά θα φέρει κάποιες βελτιώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να κάνετε υπομονή μέχρι την Πέμπτη όπου το νέο μοντέλο θα αποκαλυφθεί πλήρως.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...