Plug-In Hybrid SUV με premium προσανατολισμό: Audi Q3 45 TFSI e ή Jeep Compass PHEV;

Ποιο από τα δύο επαναφορτιζόμενα υβριδικά SUV θα αγόραζες;

  • -
  • -

Η υβριδική τεχνολογία στην αυτοκίνηση έχει πολλά πρόσωπα. Τα Plug-In όμως δείχνουν να συγκεντρώνουν λίγο περισσότερο ενδιαφέρον, ειδικά δε, αν συνδυάζονται με το περιζήτητο αμάξωμα των SUV. Τώρα, σε όλα αυτά, προσθέστε το κύρος και την πολυτέλεια, για να βρείτε προτάσεις όπως το Audi Q3 45 TFSI e και το Jeep Compass PHEV.

Η γερμανική επιλογή προτάσσει 245 ίππους από έναν τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα TFSI των 1.4 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη S-Tronic των έξι σχέσεων, κίνηση στους εμπρός τροχούς και 51 χιλιόμετρα αυτονομίας μόνο με την ενέργεια από τις μπαταρίες.

Η Jeep από τη δική της πλευρά δίνει 240 ίππους από έναν επίσης τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα, αλλά με χωρητικότητα 1.3 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα. Διαθέτει αυτόματο κιβώτιο, αλλά η διαφοροποίηση με το Audi στο κομμάτι της μετάδοσης είναι ότι το Compass είναι τετρακίνητο, δίνοντας σαφώς μεγαλύτερη ελευθερία στην κίνηση εκτός ασφάλτου. Η ηλεκτρική αυτονομία βρίσκεται στα 50 χιλιόμετρα.

Το κόστος των δύο αυτοκινήτων βρίσκεται σε παρόμοιο επίπεδο, με το Audi να κερδίζει όντας ελαφρώς φθηνότερο. Με 45.900€, βρίσκεται 300€ κάτω από το Jeep Compass PHEV Limited των 240 ίππων, που στοιχίζει 46.200€.

Εμείς τα δοκιμάσαμε και τα δύο και σας τα παρουσιάζουμε μέσα από αναλυτικές δοκιμές. Παρακάτω, με ένα κλικ στις φωτογραφίες των αυτοκινήτων μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας και μετά, να μας πείτε ποιο από τα δύο θα προτιμούσατε, ψηφίζοντας στο poll που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Audi Q3 45 TFSI e


Jeep Compass PHEV 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...