5 SUV που θα αντιμετωπίσει το νέο Kia Sportage

Έτοιμο για πόλεμο με μερικά από τα πιο επιτυχημένα SUV έρχεται το νέο Kia Sportage και ζητάμε να μας πείτε την προτίμησή σας.

  • -
  • -

 Ο ενθουσιασμός μας όποτε περιμένουμε ένα νέο μοντέλο στην ελληνική αγορά, δεν μπορεί να κρυφτεί. Το νέο Kia Sportage έκανε ντεμπούτο στις 7 Σεπτεμβρίου στο Μόναχο, στην έκθεση IAA Mobility, ενώ εδώ στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε πρώτη φορά από κοντά στην Έκθεση Αυτοκίνηση & Εlectromobility 2021, 23-31 Οκτωβρίου. 
Για πρώτη φορά σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την Ευρώπη και έχοντας αυτό σαν δεδομένο, περιμένουμε να δούμε το «θαύμα» των Κορεατών με ακόμη μεγαλύτερη ανυπομονησία! Φυσικά, τα άλματα ποιότητας (σε όλους τους τομείς) και τεχνολογιών που έχουν κάνει στην Κορέα, επιτρέπουν τη σύγκριση με μοντέλα κατασκευαστών που παλαιότερα, ούτε που θα τόλμαγες να τα αναφέρεις στην ίδια πρόταση.

Για παράδειγμα, απέναντι στο νέο Kia Sportage βάζουμε μεταξύ άλλων και τo BMW X1, ένα SUV που προέρχεται από μάρκα κύρους, αλλά έχει καταφέρει να πετύχει ιδιαίτερα αξιόλογα νούμερα πωλήσεων στη χώρα μας. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που βρίσκεται στην παρακάτω λίστα. Εκτός του BMW, βασικός ανταγωνιστής του νέου Kia Sportage θα είναι ο «αδερφός» Hyundai Tucson, αλλά και ένα από τα πιο πολυσυζητημένα SUV της αγοράς, το Peugeot 3008.

Το τελευταίο αποπνέει μια premium αύρα που ενισχύθηκε μετά την πρόσφατη ανανέωσή του. Η εμπορική του επιτυχία θεωρείται δεδομένη και φυσικά συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα της κλάσης, άρα μια θέση στη λίστα τη δικαιούται ξεκάθαρα. Εννοείται ότι πολύ δύσκολα θα βρεις κατηγορία που να μην παίζει δυναμικά η Volkswagen, οπότε το φρεσκαρισμένο Tiguan συμμετέχει επίσης στο δίλημμα, ενώ το ολοκαίνουργιο Nissan Qashqai, ο «πατριάρχης» της κατηγορίας για πολλούς, ολοκληρώνει την ανταγωνιστική πεντάδα που στέκεται απέναντι στο νέο Kia Sportage.

Παρακάτω βρίσκονται σε αλφαβητική σειρά τα πέντε SUV που θα πρέπει να αντιμετωπίσει το Kia Sportage. Πατήστε πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του κάθε μοντέλου για να δείτε αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις επιδόσεις και τις εκδόσεις, μαζί με τις τιμές τους. Στη συνέχεια, πείτε μας ποιο προτιμάτε στο poll που ακολουθεί.

BMW X1

 

Hyundai Tucson


 

Nissan Qashqai


 

Peugeot 3008

 

Volkswagen Tiguan

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...