Η ηλεκτρική BMW i4 εμφανίστηκε με καλούδια της M Sport

Ο 4πορτος ανταγωνιστής του Tesla Model 3 ντύθηκε σπορ και βγήκε στην Σανγκάη

  • -
  • -

Στην φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Σανγκάης, η BMW αποκάλυψε μερικές φωτογραφίες της ανερχόμενης αμιγώς ηλεκτρικής i4 - που έρχεται να σταθεί απέναντι στο Tesla Model 3 – η οποία ντύθηκε με σπορ καλούδια από την M Sport. Δεν πρόκειται για την σκληροπυρηνική, αυθεντική M έκδοση που μας έχει υποσχεθεί η BMW, αλλά για το διάσημο πακέτο εξοπλισμού που το κοινό έχει αποδείξει πως το προτιμά επανειλημμένα, ασχέτως μοντέλου.

Έτσι λοιπόν, σαν αποτέλεσμα έχουμε ένα αυτοκίνητο με πιο παραδοσιακή εμφάνιση στο εμπρός μέρος καθώς η μάσκα έχει σχεδιαστεί ώστε να θυμίζει εισαγωγές αέρα, ενώ πλέον και το κάτω χείλος του προφυλακτήρα έρχεται στο χρώμα του αμαξώματος. Στο πίσω μέρος συνεχίζουν να υπάρχουν λεπτομέρειες σε ανοιχτή μπλε απόχρωση, αλλά είναι μέρος μίας πιο άγριας πίσω όψης. Οι αεροδυναμικοί τροχοί έχουν δώσει την θέση τους σε πιο «κλασικές» ζάντες αλουμινίου 10 ακτίνων.

Περισσότερες πληροφορίες για την i4 θα αποκαλυφθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ενώ ακόμη δεν έχουν δημοσιευτεί, ούτε τα τελικά τεχνικά χαρακτηριστικά, ούτε το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το μόνο που έχει επιβεβαιωθεί από την BMW είναι πως η κορυφαία έκδοση θα αποδίδει 530 ίππους ενώ η αυτονομία θα αγγίζει τα 590 χιλιόμετρα σε κύκλο WLTP.

back

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...